Monica Garcia

Klea

Monica Garcia dëshiron që Heather Gay të ‘Pull It Together’ dhe ta mirëpresë atë në ‘RHOSLC’

Monica Garcia dëshiron që Heather Gay të ‘Pull It Together’ dhe ta mirëpresë atë në ‘RHOSLC’

RHOSLC shapMonica Garcia, shprehu dëshirën e saj për një rikthim në shfaqje, megjithëse beson se një anëtar i kastit po ia bllokon rrugën.

Monica Garcia

“Unë mendoj nëse Heather Gay nuk ishte aty që do të kisha një shans,” Garcia tha TooFab. “Unë mendoj se ajo është, e dini, personi numër një që nuk më do mua në kast.”

Heather Gaye njohur për zbulimin e saj dramatik të e Monikës përfshirja në a RHOSLC Llogaria e thashethemeve, e bëri të qartë gjatë finales së sezonit 4 dhe deri në Andy Cohen se Garcia nuk do të ishte më e mirëpritur në jetën e saj.

Monica Garcia

Monikaduke folur para paraqitjes së saj në Jennifer Dilandro’s Festa Dolce Aesthetics Pride në NYC, debatoi për rikthimin e saj.

“Pra, ndoshta nëse do të kishte si një shkundje të aktorëve ose ndoshta nëse thjesht do të ishte, ‘f-mbreti merrej me të dhe kjo është ajo që është ose largohu’, atëherë nuk e di.” Garcia i menduar.

Heather Gay

Ajo shtoi, “Mendoj se fansat janë kaq të investuar në këtë. Ata janë shumë të investuar në këtë udhëtim Realiteti Von Tease dhe une mendoj se Heather duhet të veshë brekët e saj të mëdha dhe të kuptojë se kjo është ajo që ne bëjmë, dhe kjo është ajo që fansat meritojnë… le t’u japim fansave atë që duan… ajo thjesht duhet ta mbledhë atë.”

Pavarësisht tensionit, Monika mori pjesë në BravoCon solo, një lëvizje që ajo e gjeti si të sikletshme dhe të dobishme duke pasur parasysh ndarjen me shokët e saj të kastës.

Monica Garcia

“Ishte e çuditshme dhe padyshim që e ndjeva ndarjen, por gjithashtu mendoj se funksionoi më së miri sepse ne nuk ishim në të folur dhe mendoj se do të ishte shumë e vështirë nëse do të kishim qenë, e dini, duke bërë shtyp dhe gjëra. kështu së bashku” Garcia shpjegohet. “Ishte e para ime BravoCon kështu që as që e dija se duhej të bënim shtypje të gjithë së bashku derisa i pashë ata duke bërë shtypje të gjithë së bashku.”

Monika beson se ndarja ishte një përzierje e Bravo’s strategjinë dhe dëshirat e partnerëve të saj.

Monica Garcia

“Ndoshta ishte një përzierje e të dyjave. Jam e sigurt që ata nuk donin që ne të angazhoheshim përpara ribashkimit dhe donin që kjo të ishte sa më reale,” vuri në dukje ajo. “Ajo ishte hera e parë që ne e pamë njëri-tjetrin nga Bermuda, kështu që ata bënë një punë të shkëlqyer duke u siguruar që ne ta kishim atë moment për një ribashkim.”

Që nga ribashkimi, Garcia nuk ka takuar ish-shokët e saj të aktorit, përveç një përplasjeje të shkurtër dhe të heshtur me të Whitney Rose. Megjithatë, ajo e gjeti mbështetjen e komunitetit të Solt Lake.

Monica Garcia

“Sinqerisht, të gjithë në Solt-Lejk janë kaq të ëmbël, sa nuk më ka ndodhur që dikush të jetë i keq apo i pasjellshëm me mua. Të gjithë janë kaq të sjellshëm, “tha ajo. “Në fund të ditës, mund të thuash që fansat thonë: “Pavarësisht se çfarë ndodh, ai ishte televizion i jashtëzakonshëm dhe nëse ne ju pëlqejmë apo ju urrejmë, ju na dhatë sezonin më të mirë ndonjëherë”, kështu që po, të gjithë kanë isha kaq e bukur.”

Mbështetje nga shokët Trimat ka rritur gjithashtu Monika.

Monica Garcia

“Shumë prej tyre janë Amvisat dhe ata e kanë kaluar atë, kanë qenë nga të dyja palët dhe e kuptojnë se si funksionon,” tha ajo. “Ju keni sezonet tuaja të shkëlqyera; ju keni stinët tuaja të këqija, dhe ju keni në mes. E di që kasti im u përpoq shumë për të arritur atje ku njerëzit më urrenin dhe disa prej tyre ranë pas kësaj, por po, ka pasur Lisa, Chanel, Caroline Stanbury – ajo ishte aq e ëmbël, kasti i Majamit ishte i mahnitshëm. Dolores nga Nju Xhersi ishte i jashtëzakonshëm, thjesht kishte kaq shumë njerëz të mahnitshëm dhe të mrekullueshëm.”

Garcia gjithashtu ka përditësuar fansat për marrëdhëniet e saj të tensionuara me nënën e saj, Lindapas një sërë përleshjesh në ajër.

Monica Garcia

“Kur e jeton, je disi e mësuar me të dhe e mpirë dhe nuk e sheh si të keqe, por të shikoje këtë sezon mbrapa dhe ta shohësh atë nga ajo perspektivë ishte shumë e hapur,” tha ajo. “Unë dhe nëna ime nuk kemi folur fare që kur u përfunduam, kanë kaluar muaj e muaj dhe nuk e shoh që kjo marrëdhënie të ringjallet ndonjëherë.”

“Ajo e mori makinën përsëri, pas gjërave që thashë në ribashkim dhe unë thashë, “Kemi mbaruar, kemi mbaruar”. Garcia shtuar. “Ajo u çmend në mediat sociale si një person i çmendur dhe kjo ishte pika e fundit për mua.”