Monica Garcia Audio Leaks: 'Qëllimi im është të jem një yll'

Klea

Monica Garcia Audio Leaks: ‘Qëllimi im është të jem një yll’

The Real Housewives of Solt Lake City Sezoni 4 u shndërrua në një lloj rrëmuje të çuditshme; lloji prej të cilit askush nuk mund të shikojë. Në qendër të gjithçkaje ishte shtëpiakeja më e re e SLC me kohë të plotë, Monica Garcia. Monica fillimisht la një përshtypje të mirë të parë si te fansat ashtu edhe te aktorët.

Por ndërsa ajo kalonte më shumë kohë në transmetim, gjërat dukeshin më të gjalla dhe më të gjalla. Njerëzit filluan të vënë në pikëpyetje të kaluarën e Monikës dhe sa nga historia e saj ishte e saktë. Gjërat shpërthyen në finalen e Sezonit 4 dhe u acaruan kur Tenesha Luckett u tërhoq në internet. Madje, Tenesha u ofrua të tregonte historinë e saj në lidhje me Monikën, në këmbim të parave.

Siç doli, Tenesha, Monica dhe të tjerë u përfshinë me Reality Von Tease, një faqe për heqjen e RHOSLC. Që nga finalja, informacioni për Monikën është bërë produkti më i fundit i nxehtë në botën e realitetit televiziv. Video, audio dhe mesazhe nga Monica kanë rrjedhur majtas e djathtas, si ato të paraqitura më poshtë.

Monika e quan dikë një “butb**ch” në rrjedhjet audio

Më 5 janar, përdoruesi i Instagramit The Real Andy of Beverly Hills zbuloi mesazhe audio nga Monica. Siç shkroi Andy në mbishkrimin e postimit: “Më shumë audio nga Monica Garcia që janë plotësisht të zhveshura dhe të çmendura po rrjedhin!” Ata nuk janë një pamje e mrekullueshme për fillestarin RHOSLC.

Në mesazh, Monica tha: “Vajzë e di, pikërisht për këtë e quajta gjarpër”. Thuhet se Monica po fliste për Mary Cosby, të paktën sipas kujtdo që mori audion e rrjedhur në radhë të parë. Kjo, megjithatë, nuk mund të konfirmohet.

Monika vazhdoi, “Si kurvë memece, si, e ulët.” Monica më tej tha se donte të “DM Mary nga, si, një llogari djegëse”, duke lënë emrin Reality Von Tease.

Në një mesazh tjetër të rrjedhur, Monica diskutoi rrezikun e prishjes së “besueshmërisë, emrit ose të ardhmes së saj… Shikoni, në fund të ditës, qëllimi im është të jem një yll, kurvë.” Në audio-klipin e radhës thuhej se ajo ishte “disi shaka, por edhe disi serioze”.

Ajo diskutoi më tej mundësinë e prishjes së shanset e saj për të qenë ndonjëherë në Bravo. Në një mesazh të fundit, ajo pëshpëriti për “lëvizësit”, me sa duket në shtëpinë e Jen Shahut, duke thënë se mund të shkonte në Park City për filmime.

Ribashkimi i Real Housewives of Salt Lake City fillon të martën në 8/7c në Bravo.