Monica Garcia akuzon Heather Gay se ka kërcënuar Whitney Rose

Klea

Monica Garcia akuzon Heather Gay se ka kërcënuar Whitney Rose

Me përfundimin e sezonit 4 të The Real Housewives of Solt Lake City, Monica Garcia ka disa retrospektiva të padëgjuara për t’i shtuar ndërveprimeve me bashkë-yjet si Heather Gay dhe Whitney Rose.

Shumë fansa janë të kënaqur që Monica mund të thotë mendimin e saj, çka me kaq shumë të fshehura para finales. Megjithatë, fansat e tjerë nuk janë të interesuar të dëgjojnë anën e gjërave të Monikës. Megjithatë, kjo nuk do ta ndalojë ish-Shtëpiaken.

Kishte shumë kohë mes finales dhe regjistrimit të ribashkimit, pastaj edhe më shumë kohë mes atij regjistrimi dhe transmetimit të finales. Monica dha një pasqyrë se sa tensione të larta ishin me një përrallë nga BravoCon.

A e kërcënoi Heather Gay Whitney Rose?

Një rrotull nga llogaria në Instagram @byewighellodrama pa Monica duke rrëfyer një përvojë në BravoCon gjatë podcast-it të saj të parë live. Monika tha: “Papritur, Whitney vjen dhe ulet pranë meje.” Mbani në mend, BravoCon u zhvillua pas xhirimit të finales së sezonit 4 të RHOSLC. Monika e pranoi frikën e saj kur Whitney u ul, duke e pyetur veten: “Çfarë po ndodh tani?”

Ajo e përshkroi si të ngjashme me të parë një ish në publik. Pavarësisht të gjithave, Monica tha se Whitney “ishte kaq e bukur. Ajo tha: “Shiko, çfarëdo që kemi duke ndodhur, dua që ti ta dish” – ishte shumë e ëmbël.” Monica më pas këndoi emrin “Heather”, duke përshkruar reagimin e zonjës Gay ndaj mirëseardhjes së Whitney-t pasi pa ndërveprimin nga e gjithë dhoma.

Monica pohoi se Heather i dha Whitney-t “gishtin e madh të mesit” dhe më pas bëri një lëvizje “një të çarë në fyt”. Sepse si guxon të flasë me Monikën.” Ky bobin erdhi nga përdoruesi i TikTok @hayleymiller7. Rrotullimi në Instagram dhe TikTok origjinal u prit me skepticizëm të madh, me komentuesit që pyesnin se si askush nuk do ta kishte parë apo raportuar për kërcënimin e Heather.

Në të vërtetë, është e vështirë të imagjinohet që dikush do ta mbajë fjalën e Monikës këto ditë. Por akuza ende qëndron.