Monica Garcia akuzohet për 'përndjekjen' e Tenesha Luckett

Klea

Monica Garcia akuzohet për ‘përndjekjen’ e Tenesha Luckett

Akuzat e reja nga Tenesha Luckett kundër Monica Garcia kanë dalë në dritë. Ish-ylli i Real Housewives of Salt Lake City ishte i implikuar në llogarinë e Reality Von Tease në Instagram, së bashku me Tenesha. Llogaria iu dedikua rrëzimit të anëtarëve të tjerë të kastit të SLC, veçanërisht Jen Shah.

Kur përfshirja e Monikës në llogari doli në dritë, ish-shokët e saj të aktorit u çmendën pas saj në ribashkimin e Sezonit 4. Heather Gay dhe Lisa Barlow akuzuan Monicën se po përndiqte Jen, ish-punëdhënësin e saj. Akuzat e Heather dhe Lisa ishin vetëm akuza. Por tani po qarkullojnë pretendime të reja.

Tenesha akuzon Monikën se ka vozitur pranë shtëpisë së saj

US Sun mori një raport policie nga 26 korriku 2023, ku Tenesha thirri policinë e Jordanisë Perëndimore për të raportuar një ndjekje të dyshuar. Raporti tregoi se Tenesha e pa Monikën «duke vozitur nëpër lagjen e saj». Tenesha e gjeti atë “shumë të pazakontë”, duke pasur parasysh rezidencën e Monica në Kaysville – gjysmë ore larg nga West Jordan.

Raporti tregoi gjithashtu Tenesha duke informuar policët për historinë e pretenduar të Monikës për “përndjekjen” e të tjerëve. Sidomos me ata me të cilët ajo kishte pasur një “zënie”. Në përfundimin e raportit thuhej: “Tenesha deklaroi se nuk ka frikë për sigurinë e saj, por dëshiron të dokumentojë ngjarjen në rast se diçka ndodh”.

Nga atje, më 1 janar, Tenesha u kthye te policët për të raportuar “ngacmim”. Në raportin e policisë rezultonte se Tenesha “ka deklaruar [stalking] Çështja është ndalur pasi ajo nuk e ka parë më automjetin e Monikës në zonë që atëherë. Megjithatë, së fundmi ajo mësoi për një faqe në Instagram… që ajo beson se Monica ia bëri gojën keq Tenesha.”

Një tjetër llogari e supozuar e djegies nga Monica

Llogaria në Instagram quhej Reality Von Sleeze. Thuhet se shkruante “për mënyrën se si Tenesha është thirrur për më parë një “faqe të djegur në internet” që thoshte gjëra të këqija për gratë e tjera. The Sun raportoi se llogaria e Reality Von Sleeze ekzistonte në një moment. Por, ndjekja e lidhjes tani jep një rezultat që thotë, “Më falni, kjo faqe nuk është e disponueshme”.

Në raportin e policisë vijon:[Tenesha] ka marrë mesazhe nga shumë njerëz për gjëra që vetëm ajo dhe Monica i dinin.” Raporti përfundonte, “Për momentin, nuk dihet nëse Monica është e përfshirë drejtpërdrejt në këtë faqe interneti në Instagram që Tenesha tha se po e keqtrajton atë dhe karakterin e saj.

“Asnjë kërcënim nuk është raportuar të ketë ndodhur dhe aktualisht nuk dihet se kush po i dërgon mesazhe Teneshës në këtë faqe interneti. [sic] të gjitha në dukje anonime.” Rasti u quajt “në natyrë civile” dhe si i tillë, nuk u ngrit asnjë akuzë kundër Monikës nga policia.

Kur u arrit për koment, Tenesha u përgjigj: “Nuk e kam parë në lagjen time për dy muajt e fundit. Unë isha shumë në mëdyshje edhe për të thirrur policinë, sepse sinqerisht ky nuk ishte instinkti im i parë, por duke ditur historinë e asaj që e njihja që ajo t’u bënte njerëzve të tjerë, e ndjeva se ishte e nevojshme.”

Ajo vazhdoi, “Pasi e pashë në lagjen time, isha jashtëzakonisht e pakëndshme dhe e shqetësuar, veçanërisht sepse e kisha parë makinën e saj për muaj të tërë, por kurrë nuk mund të konfirmoja se ishte ajo. Shpresoj që të mos e shoh më kurrë sinqerisht. Unë dua të eci përpara me jetën time me Monikën askund.”

Monika dhe përfaqësuesit e saj nuk iu përgjigjën kërkesës për koment.