Momentet më të zhurmshme poshtë kuvertës

Klea

Momentet më të zhurmshme poshtë kuvertës

Poshtë kuvertës ka parë shumë momente të paharrueshme, ndonëse ekskluziviteti ka pasur edhe momentet e saj të çuditshme. Siç e di çdo fans i Below Deck, nuk është e pazakontë që të ftuarit e charter-it të kenë kërkesa qesharake dhe të çuditshme. Këto kërkesa shpesh vijnë në dëm të dinjitetit të anëtarëve të ekuipazhit, pasi ndonjëherë ata detyrohen të bëjnë budallallëqe për argëtimin e të ftuarve.

Përveçse kërkojnë gjëra të çuditshme nga ekuipazhi, të ftuarit nuk e kanë problem të marrin pjesë edhe vetë në siklet. Ndonjëherë, të ftuarit e kartës veprojnë plotësisht poshtërues dhe ata kanë qenë përgjegjës për shumë momente rrëqethëse në Below Deck gjatë gjithë viteve.

Akti i sirenës së Rocky-t gjatë festës greke

Një nga momentet më të vështira në Below Deck ishte gjatë sezonit 3, kur të ftuarit e charter-it kërkuan një festë me temë greke. Ndërkohë që nuk kishte asgjë të keqe me këtë temë në vetvete, ajo u ekzekutua keq, me të ftuarit vetëm duke hedhur toga të bardha dhe kurora gjethesh.

Faktori i vërtetë i dridhjes, megjithatë, ishte 3-ti Stew Raquel “Rocky” Dakota që vishej me një kostum sirene. Rocky jo vetëm që u vesh, por u hodh në ujë dhe rrëzoi bishtin e saj të rremë përreth. Të ftuarit e pëlqyen dhe duartrokitën për Rocky-n ndërsa shikonin, por e gjithë situata thjesht dukej e panevojshme. Festa ishte natën, kështu që Raquel në fakt nuk dukej si ideja më e sigurtë që të hynte në ujë.

Noti i natës vonë i të ftuarve Charter Dolores

Dolores ishte një nga të ftuarat më kaotike të charter-it në historinë e Below Deck, e cila gjithashtu u dha shikuesve një nga momentet më të çuditshme të serialit. Gjatë një karte në Sezonin 8, Dolores u deh shumë dhe vendosi të zhytej në oqean. Një nga miqtë e saj u përpoq ta pengonte atë duke bërë shaka se kishte peshkaqenë në ujë, por Dolores ishte e vendosur.

Kapiteni Lee Rosbach ishte i indinjuar dhe me të drejtë. Dolores që zgjodhi të ishte e papërgjegjshme ishte krejtësisht mosrespektuese ndaj kapitenit Lee dhe pjesës tjetër të ekuipazhit. E gjithë skena ishte kaq e tmerrshme për t’u dëshmuar, veçanërisht pasi Dolores e turpëroi veten më tej duke refuzuar të notonte përsëri në varkë.

Partia e shkumës

Sezoni 3 ishte i përafërt kur bëhej fjalë për ashpërsinë, pasi partia famëkeqe e shkumës bën gjithashtu listën. I ftuari i Charter Steve ishte i ngazëllyer për të marrë pjesë, megjithëse asnjë nga miqtë e tij të ftuar nuk dukej se kishte ndonjë interes për të. Kjo bëri që Steve të hidhej vetëm në shkumë dhe të bërtiste që të bashkoheshin me të, gjë që ishte thjesht e sikletshme.

Përfundimisht, ekuipazhi u ndje keq dhe u ndje i detyruar të bashkohej me Steve, në mënyrë që ai të mos festonte vetë. Stew 2 Amy Johnson u fut veçanërisht në të dhe bëri çmos për të ndihmuar Steve të kalonte një kohë të mirë. Midis zgjedhjes së çuditshme të temës së festës dhe miqve të shurdhër të Steve, kjo skenë ishte shumë e frikshme për t’u parë.

Të ftuarit e Kartës që krahasojnë ushqimin e shefit Adam me ushqimin e qenve

Sezoni 3 i Below Deck Mediterranean prezantoi një nga darkat më të sikletshme që shfaqja ka parë ndonjëherë. Shefi i kuzhinës Adam Glick përgatiti një darkë me makarona për një grup të ftuarish, të cilat ua shërbeu në një tas. Të ftuarit mbetën të pakënaqur menjëherë kur panë prezantimin, madje shkuan aq larg sa e krahasuan atë me ushqimin e qenve.

Ky grup i të ftuarve ishte veçanërisht i rënkuar dhe ishte e vështirë t’i shikoje ata të mos respektonin ushqimin e Adamit kaq rastësisht. Madje, një e ftuar shkoi aq larg sa i kërkoi Adamit një djathë të pjekur në skarë, pasi ajo pretendoi se nuk mund t’i hante makaronat pasi nuk ishte në nivelin e duhur. Nuk ka asgjë të keqe me një djathë të mirë të pjekur në skarë, por kjo ishte thjesht absurde!

Kelley Johnson pranon pa dëshirë të zbresë në rrëshqitje me një të ftuar Charter

Për të kryesuar listën e momenteve më të frikshme të “Poshtë kuvertës” ndonjëherë, si të thuash për atë kohë kur një e ftuar në charter iu lut Kelley Johnson-it që të zbriste me të. Ishte e qartë se Kelley ndihej jo rehat, por ai vazhdoi pasi kapiteni Lee i dha ok.

Për t’i bërë gjërat edhe më keq, i ftuari pati guximin t’i kërkonte Kelley t’i hiqte këmishën për udhëtim. Kelley tha me vendosmëri jo, gjë për të cilën mysafiri nuk dukej shumë i lumtur. I gjithë reagimi ishte thjesht i vështirë për t’u parë, pasi të ftuarit nuk i interesonte plotësisht që ajo po e bënte Kelley-n të ndihej rehat.