Momentet më të rreme të Monica Garcia nga sezoni 4 i RHOSLC

Klea

Momentet më të rreme të Monica Garcia nga sezoni 4 i RHOSLC

Edhe përpara zbulimit të madh të Reality Von Tease, shumë pyesnin veten nëse Monica Garcia ishte e vërtetë. Gjatë gjithë sezonit 4 të RHOSLC, veprimet e Monikës shpesh ishin të diskutueshme në rastin më të mirë. Ndonëse disa momente të ndjera në atë kohë, të tjera duken veçanërisht të rreme në retrospektivë, dikur Amvise të vërteta të Solt Lake City finalja e ekspozoi atë. Edhe më shumë ka dalë që nga transmetimi i finales. Ndërsa shikojmë prapa në sezonin 4 të RHOSLC, këtu janë disa nga momentet më të rreme të Monikës.

Monica qan mbi çantën Louis Vuitton

Tani që doli video shqetësuese e zënkës së tyre, është e drejtë të vihet në dyshim momenti i supozuar i pambrojtur i Monikës me nënën e saj. Ajo video dukej se tregonte se ata të dy ishin të përfshirë në të që në fillim. Madje, Linda i dha një leksion Monikës se duhej ta mendonte veten si aktore.

Ky moment i hershëm i sezonit 4 kishte për qëllim të tregonte pasigurinë e Monikës për mospërputhjen me grupin më të pasur. Por blerja e një çante Louis Vuitton për t’u përshtatur nga Monika kundërshton qëndrimin e saj për humbjen e unazës së saj prej 60 mijë dollarësh nga Lisa Barlow. Të dy momentet kontradiktore duken, në pamje të pasme, si një dredhi për të marrë simpatinë e audiencës. Nëse Monica vërtet donte të përshtatej me zonjat, a nuk do t’i shpenzonte ato para në faturën e saj BeautyLab?

Sa herë që Monica vepronte si shoqja e Heather Gay

Para se të bënin pazar së bashku në Episodin 2, Monica tha se nuk dinte shumë për Heather Gay. Kjo ishte padyshim një gënjeshtër. Jo vetëm që Monica bëri një blog për kastin e RHOSLC, ajo gjithashtu u përpoq të mashtronte biznesin e Heather dhe ishte mikesha më e mirë me Tenesha Luckett, stiliste e flokëve të Heather. Madje, Monika i kërkoi Teneshës adresën e Heather-it, me sa duket që ajo të mund të bënte udhëtime me makinë siç bëri me Jen Shahun.

Duke pasur parasysh atë që dimë tani, është e keqe të mendosh për të gjitha momentet e rreme të Monikës duke u bërë sikur donte të ishte shoqja e Heather. Ajo u përpoq të lidhej duke përdorur në mënyrë strategjike atë që kishin të përbashkët si ish-mormonë dhe nëna beqare të vajzave. Pyetja e Heather për jetën seksuale të vajzës së saj ishte tashmë një nga pikat e dobëta të Monikës. Tani që e dimë thellësitë e Monikës që kapërcen kufijtë dhe pushton privatësinë, është edhe më keq. Për të mos thënë se sa shumë Heather e llastoi Monikën në ditëlindjen e saj!

Monica merr anën e Meredith Marks mbi Angie K’s në Palm Springs

Monica gjoja iu bashkua shfaqjes si mike e Angie Katsanevas. Por kur Angie rrëzoi udhëtimin në Palm Springs, Monica e hodhi nën autobus për të marrë anën e Meredith Marks. Ndërsa Heather akuzoi Angie-n për ngjitje sociale duke u rehatuar me OG-të, e njëjta gjë mund të thuhet për Monikën.

Angie tashmë thirri momentin e rremë të Monikës, duke e hijezuar publikisht atë në Trixie Motel. Kjo nuk e pengoi Monikën të ndëshkonte Angie në famëkeqin “Ti! Mund! LARGOHUNI!” darkë. Ajo madje i tha Angie-t që të mos ngatërrohet me biznesin e Meredith-it, i cili është i pasur duke marrë parasysh faturën e jashtëzakonshme të BeautyLab të Monikës.

Kur Monica tha se nuk kishte qenë kurrë më parë në Meredith’s Store

Një nga bombat e shumta që u hodhën në finale ishin pamjet e sigurisë së Monikës duke vizituar dyqanin me të njëjtin emër të Meredith Marks në vitin 2020. Prerë vizitën e Monikës këtë sezon, që ajo tha se ishte hera e parë që shkoi atje. Edhe nëse Monica nuk e kishte idenë se filmimet e sigurisë ekzistonin, kjo ishte një gjë e çuditshme për të gënjyer. Ajo gjithashtu çon në njëfarë konfuzioni nëse Monica ishte ajo që vodhi tufën (por Meredith dyshon se ishte dikush tjetër).

Monica i kërkon Lisa Barlow të takojë familjen e saj Bermuda

Deri në udhëtimin e Bermudës, Monica dhe Lisa ishin në fyt njëra-tjetrës. Nëse Monica në të vërtetë mendonte se do të shihte familjen e saj Bermuda, pse në botë do ta dëshironte Lizën atje? Është një veprim që të bën të pyesësh veten nëse Monica e dinte se takimi nuk do të ndodhte përpara se të shkrihej.

Monika kishte një model momentesh të rreme duke u përpjekur t’i afrohej OG-ve. Para udhëtimit në Bermuda, Monica papritmas veproi shumë afër Mary Cosby. Madje ajo adoptoi personazhin e Marisë si një e vetmuar që nuk i duron dot gratë e tjera. Monika shpërtheu mbi shtëpinë e Marisë dhe tortën me karrota (që Mary as nuk e bëri). Duke marrë parasysh dekorimin e çuditshëm të shtëpisë së Marisë, është e vështirë të besosh se komplimentet e Monikës ishin të vërteta. Por funksionoi, sepse tani Mary është mbështetësja e vetme e Monikës në kast.

Për të rikthyer gjërat në Bermuda, kjo kërkesë ishte padyshim një lëvizje për të lajkatur egon e Lizës, në mënyrë që ajo të mund të merrte Baby Gorgeous në anën e saj kundër Meredith.

Monika sjell thashethemet e mafies greke

Pasi filloi të sillej si shoqja e Lizës, Monika akuzoi Meredith-in se po përhapte thashetheme se Angie ishte në mafian greke. Monica studioi qartë grindjen e Meredith-it dhe Lizës në sezonin 3. Kjo e bëri më të lehtë për Lizën të merrte anën e Monikës. Si rezultat, Meredith u përjashtua për pjesën më të madhe të udhëtimit (natyrisht, shkrirja e vaskës së saj nuk ndihmoi).

Në një kthesë drastike nga thithja e Meredith në Palm Springs, ky moment duket sikur Monica po përpiqej të zinte vendin e saj në grup. Pse tjetër do të ishte aq e mërzitur që Meredith dhe Lisa ndajnë një moment duke festuar nënshkrimin e Brooks Marks me një agjenci modelimi.

Sigurisht, ky ishte momenti i rremë i Monikës që çoi në zhbërjen e saj. Sidomos komentet e saj për krijimin e një llogarie sekrete në Instagram për të përhapur thashetheme. Ky ishte një moment llambë për Heather, e cila tashmë po mblidhte FATIMET! DËSHMI! KOHOR! Pamjet e ekranit! për të ekspozuar Monikën si një mashtrues.

Çdo moment Monica pretendonte të ishte një libër i hapur

Kjo është vetë-shpjeguese. A ka ndonjë gjë më të rreme sesa të mburresh se je një thënës i së vërtetës kur gënjen vazhdimisht? Ka shumë momente kur Monica këmbëngul se është e hapur dhe e sinqertë për t’u numëruar. Këto mund të jenë momentet më të rreme të Monikës në të gjithë sezonin 4 të RHOSLC.