Momentet më të mira të miqësisë së Dolores Catania dhe Teresa Giudice

Klea

Momentet më të mira të miqësisë së Dolores Catania dhe Teresa Giudice

Për vite me radhë, shikuesit e Amvise të vërteta të Nju Xhersit kanë pasur kënaqësinë të shikojnë Dolores Katania dhe Teresa Giudice rriten në miqësinë e tyre. Duke u rritur në Paterson, NJ, dy nënat mësuan të vareshin nga njëra-tjetra në një vend ku fjala juaj është gjithçka. Ka qenë jashtëzakonisht e rrallë që Dolo ose Tre të kenë grirë fjalë. E vetmja herë në historinë e Garden State që mund t'i kujtoj ata duke u përplasur me kokën ishte kur Teresa u përpoq të rifuste Danielle Staub në përzierje.

Por në pjesën më të madhe, duket se ka respekt të vërtetë mes dy yjeve dhe pak e prish mënyrën e tyre të jetesës. Miqësia e tyre nuk është konvencionale dhe rrallë i shohim ata të qeshin budallenj. Ajo që zakonisht kapet nga kamera është aftësia e tyre për të mbështetur njëri-tjetrin gjatë kohës së sprovës. Me sezonin 14 pranë nesh, le të hedhim një vështrim në momentet që i kanë bërë vajzat e Jersey-it të trasha si hajdutë.

Dolores mbron Tren deri në fund

Besnikëria është e madhe për Terezën dhe Dolores. Edhe nëse, ndonjëherë, ideja e tyre për besnikërinë duket e shtrembëruar, Dolores nuk do të shkojë kundër OG. Por ajo që e bën Dolores një shoqe kaq të mirë për nënën e katër fëmijëve është se ajo e kupton se BFF e saj nuk është në gjendje të dallojë kur ajo gabon. Të dy janë rritur në një mentalitet të shkollës së vjetër, që shpesh do të thotë të ndjekësh verbërisht një mik në betejë dhe rrallë t'i korrigjosh.

Fëmijët vijnë të parët

Duke lënë mënjanë dramën pa kuptim, Dolores dhe Teresa shpesh ndërveprojnë me fëmijët e njëra-tjetrës. Disa nga momentet më të ngrohta kanë ardhur nga nënat që mbrojnë mini-mes. Një shembull i shkëlqyer i kësaj është kur Dolo doli në mbrojtje të Miliania Giudice dhe peshës së saj. Bruhaha ndodhi pasi Milania zbuloi në podkastin e nënës së saj se ajo humbi 40 kilogramë për shkak të motrave dhe nënave që e goditën.

Ndërsa Tre po grisej në copa, Dolores vuri në dukje se ajo kujtonte se Milania nuk ishte gjithmonë më e shëndetshme. Muskuli i Nju Xhersit foli në kundërshtim me Tre nëpërmjet Us Weekly: “E dini çfarë? Ndonjëherë, si një adoleshent, ju futeni në një mënyrë jetese të shëndetshme. Është mirë që një nënë të monitorojë dhe të jetë e vetëdijshme për peshën e fëmijës së saj dhe t'i marrë ato para se të dalë jashtë kontrollit.”

Hija është e gjitha në shaka

Edhe pse këta të dy janë mikesha më të mira, ka raste kur ose Dolores ose Tereza i bëjnë hije tjetrës. Një moment që bie në sy është kur Dolo lodhet duke mbrojtur marrëdhënien e saj me David Principe. Grupi i zonjave Real Housewives të Nju Xhersit, veçanërisht Teresa, ishte i shqetësuar se shoqja e saj po tërhiqej zvarrë. Po, Dolo iu dha një Porsche dhe e ndihmuan për të ndërtuar një shtëpi, por nuk kishte unazë në atë gisht. Tensionet vluan, gjë që bëri që Dolores të thërriste gjykimin e Terezës.

Në një klip të paharrueshëm, Dolores ka rrëfyer të gjitha problemet që zonjat kanë pasur në jetën e tyre, duke vënë në dukje: “Teresa viziton burrin e saj në burg, Danielle është fejuar 22 herë dhe ata po më thonë se marrëdhënia ime është e çuditshme? Faleminderit! Tani e di që është mirë.” Pjesa më e mirë ishte se Tereza nuk guxoi të kundërpërgjigjet dhe e lejoi shoqen e saj të shfryhej.

Elefanti rozë në dhomë

Edhe Dolores edhe Tereza jetojnë sipas kodit të vjetër italian ku nuk pyet për çështjet e jetës së tjetrit. Ndërsa kjo mantra nuk do të funksiononte për mua, ajo funksionoi për ta. Gjatë sezonit 9, Teresa u përpoq të nxirrte atë të Frank Catania disbarment, por Dolo e mbylli atë në mënyrat më të mira, duke u thënë kamerave: “Ne me të vërtetë nuk flasim për gjëra të tilla. Dhe ju e dini se nuk është sepse nuk jam aq afër me ju për t'ju thënë.” Kjo është ndoshta një nga të vetmet herë që kam parë Tre të kuptojë mentalitetin e dikujt tjetër.

Dolores sqaroi qëndrimin e saj, duke theksuar: “Nëse zgjedh ta ndaj, kjo është zgjedhja ime. Ekziston një ligj i pashkruar në kulturën italiane që nuk pyet dikë për biznesin e tij personal.” Shikuesit dhe Tre e dinë se Paterson Dolores nuk është një njeri me të cilin duhet të shqetësohet. Fakti që nëna e katër fëmijëve respekton kufijtë e shoqes së saj është arsyeja pse ky moment është një nga shenjat më të mira se miqësia e tyre është e përjetshme.