Momentet më të mira të kapitenit Jason Chambers

Klea

Momentet më të mira të kapitenit Jason Chambers

Kapiten Jason Chambers është një nga kapitenët më të respektuar të Below Deck. Deri më tani, ai është mbajtur Poshtë Deck Down Under për dy sezone. Kapiteni Jason u bë i preferuari i fansave gjatë sezonit 1, kështu që fansat u gëzuan kur e panë atë të rikthehej për sezonin 2. Fansat poshtë Deck vlerësojnë përkushtimin e kapitenit Jason ndaj punës dhe ekuipazhit të tij dhe respektojnë se sa me hijeshi i trajton situatat stresuese. Ndërsa kapiteni Jason ka pasur shumë momente të paharrueshme gjatë dy sezoneve të tij, këto ishin më të mirat nga më të mirat.

Kapiteni Jason i trajtoi me hir të ftuarit e kartës së turbullt

Below Deck Down Under Sezoni 2 filloi me disa të ftuar të vështirë charter, megjithëse Kapiteni Jason i trajtoi ata me lehtësi. Në natën e parë të kartës në Green Island, Australi, kapiteni Jason e gjeti veten përballë një dileme dy të mëngjesit. Dy të ftuar në charter ishin veçanërisht të dehur dhe po përpiqeshin të futeshin në ujë pasi u paralajmëruan të mos e bënin këtë.

Meqenëse shumica e ekuipazhit ishte tashmë në gjumë, duke përfshirë Bosun Luke Jones dhe Deckhands Adam Kodra dhe Harry Van Vilet, kapiteni Jason nuk kishte zgjidhje tjetër veçse t’i merrte gjërat në duart e tij. Kapiteni Jason iu afrua me respekt të ftuarve dhe i këshilloi të mos hynin në ujë dhe të ktheheshin në shtrat. Ndërsa të ftuarit ishin pak të mërzitur, ata u bindën dhe më në fund të gjithë mundën të shkonin brenda për natën.

Të nesërmen në mëngjes, kapiteni Jason iu drejtua situatës me Adamin dhe Harrin. Megjithatë, ai nuk u inatos fare me ta. Ndërsa kapiteni Jason kishte të drejtë të mërzitej me Lukën për gjumin, ndërsa ai duhej të merrej me të ftuarit ngatërrestarë, ai nuk u mërzit aspak. Kapiteni Jason nuk dështon asnjëherë të ngrihet në pjatë kur është e nevojshme, siç bëri në këtë situatë, me respekt dhe hir.

Kapiteni Jason mbeti i qetë gjatë një largimi stresues

Një atribut tjetër që e bën kapitenin Jason kaq të shkëlqyeshëm në punën e tij është aftësia e tij për të qëndruar i qetë nën presion, pavarësisht se çfarë mund të ndodhë në jaht. Kur bëhet fjalë për kartat Below Deck, është e rëndësishme që ekuipazhi të jetë gati për çdo gjë.

Në fillim të sezonit 2, kapiteni Jason u përball me disa vështirësi duke lënë bankën e të akuzuarve për kartat e para. Kapiteni Jason shpjegoi se meqenëse jahti kishte vetëm një helikë, ndërsa shumica zakonisht kanë dy, ishte e vështirë të largoheshe nga doku pa u përplasur. Në një moment stresues për të gjithë të përfshirë, kapiteni Jason u përpoq të linte bankën e të akuzuarve ndërsa pranoi se ishte nën shumë presion.

Deri në sekondën e fundit, shikuesit ishin përgatitur që jahti të përplasej në bankën e të akuzuarve. Kjo ishte ajo që ekuipazhi i kuvertës po parashikonte gjithashtu. Megjithatë, në sekondën e fundit, kapiteni Jason arriti ta largonte varkën pa u përplasur dhe u duartrokit nga ekuipazhi. Pavarësisht situatës intensive, kapiteni Jason nuk e humbi kurrë gjakftohtësinë dhe qëndroi i qetë gjatë gjithë kohës. Është pjesë e asaj që e bën atë një lider të admirueshëm.

Kapiteni Jason mori iniciativën kur dy anëtarë të ekuipazhit kaluan kufijtë

Ndërsa kapiteni Jason ka qenë gjithmonë i admiruar nga fansat, shikuesit zhvilluan një respekt të ri për të pasi ai trajtoi me respekt dy situata të vështira në bord. E para përfshinte Bosun Luke, i cili u ngjit në shtratin e 3-të Stew Margot Sisson, pavarësisht se ajo ishte në gjumë. Fatmirësisht, producentët ndërhynë përpara se të ndodhte ndonjë gjë dhe kapiteni Jason u tërbua kur dëgjoi lajmin.

Kapiteni Jason nuk priti të bënte një bisedë të ulur me Lukën, ku e bëri të qartë se e vetmja zgjedhje që kishte ishte ta pushonte. Kapiteni Jason shfrytëzoi gjithashtu rastin për të folur me të gjithë ekuipazhin. Ai u kujton atyre se sjellje të tilla nuk janë kurrë të pranueshme.

Nuk kaloi shumë kohë dhe një tjetër anëtar i ekuipazhit doli jashtë linjës, këtë herë duke qenë Stew 2-të Laura Bileskalne. Laura u ngjit në shtratin e një Adami të fjetur. Ajo u përpoq t’i bënte një masazh të fortë, përpara se producentët të ndërhynin përsëri. Kapiteni Jason e trajtoi situatën ashtu siç e kishte pasur atë të mëparshmen dhe i dha fund punësimit të Laurës.

Kapiteni Jason u duartrokit nga shumë njerëz për trajtimin e të dyja këtyre incidenteve me kaq shpejtësi dhe seriozitet, pasi një sjellje e tillë nuk është absolutisht kurrë në rregull. Shikuesit poshtë Deck kanë aq shumë admirim dhe respekt për kapitenin Jason, dhe është e qartë pse.