Kush do të pushohet nga Sezoni 8 i Mesdheut Poshtë Deck?

Klea

Momentet më të mira nga Sezoni 8 i Below Deck Med

Poshtë Deck Mesdheut Sezoni 8 më në fund ka arritur në fund, pas një udhëtimi mjaft të egër. Pavarësisht se ishte një slitë e një sezoni, pati të qeshura të mira dhe shumë momente ikonike gjatë rrugës.

Tumi Mhlongo bëri një punë të shkëlqyer si Shef Stew, dhe Kyle Viljoen dhe Jessika Asai bënë një punë të shkëlqyer si zierje gjatë gjithë sezonit gjithashtu. Pavarësisht se Natalya Scudder u largua herët, Lily Davison hyri me sukses për të zënë vendin e saj. Shefi Jack Luby ishte një tjetër shtesë e shkëlqyer, i cili bëri një punë të shkëlqyer duke kënaqur stomakun e mysafirëve gjatë gjithë sezonit.

Pavarësisht se u ngrit si Bosun, Luka Brunton tregoi se ishte lojtar. Lara Du Preez, nga ana tjetër, me të vërtetë ndihmoi për të mbajtur ekipin e kuvertës si Lead Deckhand. Haleigh Gorman dhe Max Salvador ishin gjithashtu shtesa argëtuese, dhe sigurisht, kapiteni Sandy Yawn ishte një kënaqësi për t’u parë si gjithmonë.

Sezoni 8 i Below Deck Med ishte shumë argëtues, por këto ishin momentet tona të preferuara absolute!

Kapiteni Sandy duke thirrur Kyle jashtë

Mos më keqkuptoni, Kyle është një argëtim i mrekullueshëm. Por ndoshta nuk do të doja të punoja me djalin. Pas mbërritjes me vonesë të Kyle, ai lëvizi nëpër varkë duke krijuar dramë me pothuajse çdo anëtar tjetër të ekuipazhit. Kyle ishte i rremë ndaj Natalyas dhe Tumit, shpejt ia ktheu shpinën Xhesikës dhe hyri në një debat të vogël me Maksin. Kyle u largua me gjithçka për pak kohë, derisa më në fund kapiteni Sandy mori fjalën për veprimet e tij.

Kapiteni Sandy nuk hezitoi të thërriste Kyle, gjë që e vendosi shpejt në vendin e tij. Unë kurrë nuk e kam parë Kyle të duket aq i tmerruar sa ai gjatë atij takimi me kapitenin Sandy në urë. Kapiteni Sandy e identifikoi saktë Kyle si emëruesin e përbashkët të të gjithë dramës në bord dhe e bëri të qartë se ajo nuk do të toleronte më marrëzitë e tij. Pas ndërhyrjes, Kyle e pastroi vërtet aktin e tij dhe bëri përpjekje për të bërë paqe me pjesën tjetër të ekuipazhit.

Shëlbimi i madh i Lily

Lily hyri si Stew-i i 4-të pas largimit të Natalya-s, megjithëse vendasja britanike pati një fillim të vështirë në bord. Pavarësisht se tregoi një dëshirë për të mësuar, Lily luftoi gjatë dy kartave të saj të para. Lili e kishte të vështirë të bënte gjithçka, nga rregullimi i shtretërve te lavanderi e deri te ndihma për shërbimin. Tumi u mërzit shumë me të dhe lajmëroi kapitenin Sandy për problemin. Kapiteni Sandy pati një bisedë me Lily, gjë që bëri që Stew të bënte një 180 menjëherë.

Gjatë kartës së saj të tretë, Lily me të vërtetë e rriti lojën e saj. Ajo e mbylli lojën në kabina dhe me të vërtetë u ngjit edhe në dhomën e lavanderi. Lily gjithashtu gjeti qëndrimin e saj me të ftuarit dhe kënaqej duke pritur netë lojërash dhe duke u argëtuar me ta. Edhe Tumi ishte i impresionuar dhe ajo lavdëroi Lily për një qëndrim kaq të shkëlqyeshëm dhe dëshirën për të bërë më mirë. Lily ishte e pëlqyeshme nga kërcimi, kështu që ishte e mrekullueshme ta shikoje atë duke kaluar nga zero në hero me aftësitë e saj të brendshme.

Kapiteni Sandy ekspozon aksidentalisht Lukën

Një nga momentet më qesharake të sezonit ishte kapiteni Sandy duke ekspozuar aksidentalisht Lukën para pjesës tjetër të ekuipazhit, pa e kuptuar se çfarë po bënte. Ndërsa ishte në urë me Lukën, kapiteni Sandy kuptoi se ai po i dërgonte mesazhe një prej ish-anëtareve të ekuipazhit të saj Katie Flood. Kapiteni Sandy menjëherë dyshoi se Luka ishte i dashuruar me Katie dhe u fiksua pas idesë.

Menjëherë pas kësaj, Luka ishte në zonën e ekuipazhit me Jessika, Tumi, Max dhe Jack. Kapiteni Sandy zbriti dhe njoftoi mendimet e saj për Lukën dhe Katie, duke e lënë Xhesikën të tronditur. Ndërsa kapiteni Sandy e bëri këtë pa dashje, ajo luajti një rol në ekspozimin e prirjeve të Playboy të Lukës ndaj Jess, gjë që duhej të ndodhte. Në fund të fundit, Luka i kishte dërguar mesazhe Natalyas pas shpinës së Jess-it gjatë gjithë kohës, edhe pse e bëri atë të mendonte se ishin më serioze se sa ishin.

Në fund të sezonit, Xhesi fatmirësisht e kuptoi se Luka nuk kishte qëllimet e duhura me të. Jess pati një fund të çrregullt pasi puthi Maxin dhe një të huaj të rastësishëm në një natë jashtë, por fatmirësisht e kuptoi që Luka ishte një lajm i keq. Pjesa më e mirë e gjithë situatës ishte se kapiteni Sandy i hodhi benzinë ​​zjarrit pa e kuptuar fare se çfarë po ndodhte mes Xhesit dhe Lukës. Kapiteni Sandy me të vërtetë e bën Below Deck Med atë që është.