Momentet më të këqija të James Kennedy mbi rregullat e Vanderpump

Klea

Momentet më të këqija të James Kennedy mbi rregullat e Vanderpump

Mbreti “Pumptini” ka qenë gjithmonë shakaxhi i keq i Rregullat e Vanderpompësme James Kennedy rrallë duke kërkuar falje për veprimet e tij. DJ anglez hyri në serial duke u takuar me Kristen Doute. Ndihmoi gjithashtu që James kishte një temperament të tmerrshëm, i cili shpesh ushqehej nga dashuria e tij për alkoolin. Të shikoje James ishte si të shikoje një përplasje treni; nuk mund të shikoje larg, sado keq të bëhej. Më poshtë janë disa nga momentet më të këqija të James Kennedy që bien në sy.

James i tha Tomit të mashtronte Katie

Edhe pse ishte e qartë se Tom Schwartz dhe Katie Maloney me shumë gjasa nuk do t’i kalonin ditët e tyre së bashku, James ende mendonte se ishte në rregull të inkurajonte mikun e tij që të mos ishte besnik ndaj serverit SUR.

Nuk ishte sekret që James dhe Katie kurrë nuk shkuan mirë, por këshilla dukej e turpshme edhe për James. DJ pretendoi se i kërkoi Tomit të mashtronte sepse e urrente Katie, por motivi ishte i qartë: James donte ta lëndonte keq Katie.

James Fat Shames

Gjatë sezonit 5 dhe sezonit 7 të Vanderpump Rules, James ishte e vështirë për Katie-n, madje zgjodhi ta turpëronte pasi ajo foli për çështjet e imazhit të saj të trupit.

Gjatë një debati, James shkoi aq larg sa i bërtiti Katie-t: “Hube pak peshë” gjatë një prej shpërthimeve të tij të dehur. Ai gjithashtu e pyeti nëse ajo ishte shtatzënë dhe vuri në dukje: “Ato pantallona të shkurtra nuk po funksionojnë për ju” gjatë një ngjarjeje krenarie me temën e viteve ’80.

James Flicks cigaret e tij

Nicole Weingart/Getty Images

Gjatë një prej ndarjeve të tyre të shumta të rrëmujshme, James e çoi serinë e tij të dobët përsëri shumë larg kur vendosi se ishte në rregull t’i hidhte një cigare të ndezur Kristen Doute. Pasi zbuloi se ai kishte puthur Lala Kentin, Kristen u shfaq në SUR dhe u tall nga James, i cili i tha asaj se nuk do ta kishte kurrë më trupin e tij “të bukur dhe të ri”.

Lidhja ndodhi vetëm disa orë pas ndarjes së tyre të shumëfishtë, por megjithatë Kristen ishte e inatosur. Pas asaj që dukej si orë të tëra përleshjeje, James më në fund ia hodhi cigaren e ndezur Kristenit, duke e goditur ndërsa ai po largohej.

Tekste James Rage

Presley Ann/Getty Images

James nuk ka vetëm beteja ballë për ballë, pasi ai ka qenë i njohur për të marrë pjesë në seancat e tekstit të tërbimit. Pas një nate të gjatë pirjeje, Rachel Leviss tregoi se si ishte errësuar, por u zgjua nga disa mesazhe të këqija nga i dashuri i saj.

Në një furi të dehur, Xhejms me sa duket kishte dërguar një bollëk tekstesh në shishe, duke përfshirë duke e quajtur Rakelën një “kurvë, prostitutë lavire” dhe duke përfunduar me “fu*k you”. ku jeni ju? Po ndahem me ty.” Çfarë fituesi, apo jo? U bë mjaft e qartë se James ishte emocionalisht abuzues.

James Chugs Fireball

Në një lëvizje më pak se mbresëlënëse, James mori pjesë në një natë me aktorë vetëm për të kapur një ujëvarë Fireball. Pasi OG-të e sulmuan atë, gjithçka që mundi të mblidhte si përgjigje ishte: “Uaaat”. Duke mos ditur kufirin e tij ishte një largim i madh në grup ndërsa ai bërtiti, “Unë jam nga vitet ’60”, ndërsa mbante një parukë të Beatles. Lëndët e tij të pahijshme çuan në disa fjalë të këqija dhe thjesht u ngurtësua se alkooli nuk ishte miku i tij.

Midis pështyjes në dyer, thirrjes me emra të njerëzve dhe veprimit verbal dhe, nganjëherë, fizikisht abuziv, James është një grusht i vërtetë dhe jo dikush që e dëshironi si armik. James e bëri veten shumë njeriun e keq, me Stassi Schroder-in një herë që vuri në dukje: “Nëse do të merrje një horr të keq të James Bond-it dhe do ta bëje të djersitur dhe të dehur nga topat e zjarrit dhe më pas sikur ta kishte luajtur nga një mapet i rraskapitur, kjo do të ishte më pak e bezdisshme sesa James Kennedy.”

Edhe pse është plakur, James duket se po bëhet pak më i mirë pasi ka mësuar mësime gjatë rrugës. Megjithatë, ai ka ende shumë probleme me temperamentin dhe autoritetin e tij. Sezoni 10 tregoi James duke vënë në përdorim fuqitë e tij të së keqes ndërsa tallte Tom Sandoval gjatë gjithë ribashkimit. Tani për tani, ne do të vazhdojmë të mbajmë një vëzhgim jashtëzakonisht të ngushtë ndaj James, pasi ai do të rrëshqasë gjatë sezonit 11 dhe do të zemërojë dikë me sjelljen e tij të egër.