Momentet më të këqija të Carl Radke në Summer House

Klea

Momentet më të këqija të Carl Radke në Summer House

Karl Radke është një i vetëshpallur “f*ckboy që po shërohet”. Ylli i Summer House ka bërë një rrugë të gjatë që nga sezonet e para dhe ka qenë i sinqertë për mënyrën se si ai ka qenë lojtar.

Ndërsa po përgatitemi për atë që mund të jetë sezoni më i diskutueshëm i Carl deri më sot, duke pasur parasysh ndarjen e tij të fundit me ish të fejuarën e tij Lindsay Hubbard, le të hedhim një vështrim prapa në disa nga momentet e tij më të këqija në Summer House.

Pa stres, më shumë jetë

Carl u kthye në Hamptons për sezonin 2 me një frazë tërheqëse që të gjithë e urrenin. “Pa stres, më shumë jetë” u bë motoja e tij për verën dhe shërbeu si një mënyrë për yllin e Bravo për të shmangur çdo lloj përgjegjësie.

Bashkë yjet e tij shqetësoheshin për qasjen e tij të re ndaj jetës, e cila përfshinte të qenit i dehur gjatë gjithë ditës dhe të priste Lauren Wirkus. Nuk ishte një pamje e mirë për të.

Kyle Cooke e përmblodhi në mënyrë perfekte frazën e re të çuditshme të Carl-it kur tha: “Shoku, ndalo së cituari reperët. Reperët nuk do të donin të rrinin me ju. Ti je i bardhë si f*k.” Lol. E vërtetë.

Darka e Sezonit 2 nga Ferri

Në premierën e sezonit 2, Carl u shfaq shumë i dehur në darkën që Stephen McGee kaloi gjithë ditën duke organizuar. Ai ishte luftarak dhe ofendoi disa nga kolegët e tij. Edhe Kyle i tha atij që të “merrte një kapje”, që me të vërtetë po thotë diçka.

Duke gënjyer Lauren për të qenë ekskluzive

Carl kishte një neveri të fortë ndaj angazhimit në sezonet e tij të para, por kjo nuk iu komunikua Lauren. Në premierën e sezonit 2, Lauren shpjegoi se ajo dhe Carl u takuan në vjeshtë pas sezonit 1. Ajo tha se kishte përshtypjen se ai nuk po flinte me vajza të tjera, por më vonë zbuloi se ekskluziviteti nuk ishte një fjalë në fjalorin e tij.

Ai e luajti plotësisht atë në dy sezonet e para dhe ishte vërtet e vështirë për ta parë. Ai padyshim që ndezi radarin F-boy.

Momenti i tij “Biseda me dollap me kyç”.

Në sezonin 3, Carl po ndiqte Paige DeSorbo, e cila ishte vetëm gjysmë e interesuar për të. Ai ishte mësuar që vajzat të ishin të fiksuara pas tij, kështu që Paige dukej se nuk e zuri menjëherë pas tij. Cue sy-roll!

Natyrisht, ai e akuzoi atë se e kishte udhëhequr dhe u tha të gjithë shokëve të tij se ajo tha se “donte ta godiste atë” dhe “po e griste atë pa të brendshme”. Paige mohoi që ta kishte thënë ndonjëherë këtë, por edhe nëse e bënte, nuk ishte mirë që ai t’ua thoshte të gjithë miqve të tij. A nuk ka dëgjuar ndonjëherë për “mos puth dhe thuaj?” Hajde, shoku.

Takimi i tij i parë me Lindsay

Në sezonin 4, Carl dhe Lindsay shkuan në takimin e parë më të keq ndonjëherë. Miqtë më të mirë vendosën të trajtojnë më në fund ndjenjat e tyre për njëri-tjetrin, por nuk shkoi saktësisht siç ishte planifikuar.

Carl u përpoq të fliste për frikën e tij të marrëdhënies dhe Lindsay e shtypi qartë atë pak shumë, sepse ai filloi të bëhej super mbrojtës. Në një moment, ai filloi t’i bërtiste asaj për “mosrespektimin e tij”. Po.

Duke marrë parasysh faktin se të dy filluan të bënin të shtëna me topin e zjarrit në të dytën që filloi takimi, nuk duhet të ishim të habitur që shkoi keq kaq shpejt.

Kur ai nuk e përfshiu Danielën në propozim

Carl, Lindsay dhe Danielle Olivera u bashkuan në ijë për disa sezone të Summer House. Por kur Carl dhe Lindsay u bënë çift, Danielle u ndje pak e braktisur nga të dashurit e saj. Ajo ishte shumë e hapur për t’u ndjerë e lënë jashtë lidhjes së tyre, kështu që ju mendoni se Carl do të donte ta përfshinte atë në planin për t’i propozuar martesë shoqes së saj më të mirë. Por jo. Danielle mësoi për propozimin kur pjesa tjetër e shtëpisë e mori vesh dhe u ndje shumë e lënduar që Carl nuk e përmendi më parë. Ne e kuptojmë se ai ndoshta nuk e kuptoi se sa shumë do ta lëndonte atë, por ndihej pak e pavëmendshme.

Sjellja e Carl gjatë sezoneve të para të shfaqjes është e vështirë të shikohet pas, duke ditur se sa shumë po luftonte me varësinë në atë kohë. Ai duket të jetë një djalë shumë i ndryshëm që kur është i matur dhe ne mendojmë se kjo është e mrekullueshme.