Momentet më të çmendura të modës në sezonin 4 të RHUGT

Klea

Momentet më të çmendura të modës në sezonin 4 të RHUGT

Bravo e di se me çfarë po bën Real Housewives Ultimate Girls Trip, dhe sezoni 4 nuk ishte përjashtim! Sezoni 4 i RHUGT ishte sezoni i trashëgimisë së RHONY dhe përfshinte Luann de Lesseps, Sonja Morgan, Dorinda Medley, Kristen Taekman, Ramona Singer dhe Kelly Killoren Bensimon.

Ndërsa Sezoni 4 i RHUGT ishte një kohë e mirë argëtuese, nuk ishte pa të metat e tij. Siç pritej me çdo shfaqje të Real Housewives, pati disa deklarata të diskutueshme të modës. Ndërsa kishte një sërë keqfunksionimesh të garderobës dhe momente të paharrueshme të modës në sezonin 4 të RHUGT, këto na u dalluan si më të këqijat!

Sytjena e Ramona jeshile me Neon & Mbulesa me Vetë

Ramona ishte gjithmonë një nga femrat më me stil në RHONY, por ajo kishte disa veshje të dyshimta në RHUGT. Zgjedhja më interesante e Ramonës ishte sytjena me ngjyrë jeshile neoni dhe mbulesa e tejdukshme me shkëlqim, të cilën ajo e bëri gjatë një nate jashtë. Darka ishte me temë neoni, dhe ndërsa sytjena jeshile e Ramona sigurisht që i përshtatej kërkesave, ajo mund të kishte bërë më mirë.

Pjesa tjetër e femrave dolën jashtë mase, si Sonja, e cila kishte ngjyrë rozë neoni nga koka te këmbët. Veshja e Ramonës thjesht dukej dembel në krahasim me pjesën tjetër të grave dhe dukej disi e lirë. Jeshile neoni është padyshim ngjyra më e gjallë e ngjyrave neoni, dhe Ramona mund të kishte bërë më mirë se mbulesa bazë dhe me shkëlqim me mëngë të gjata.

Fustani rrëfimtar rozë i Dorindës me zinxhirë floriri

Dorinda bëri disa telefonata të këqija gjatë sezonit të 4 të RHUGT, një prej të cilave ishte një pamje rrëfimtare. Dorinda kishte veshur një fustan rozë të ndezur, por ngjyra nuk ishte problemi. Ajo që e uli me të vërtetë fustanin ishin zinxhirët e pabarabartë prej ari, të cilët shërbenin si rripa.

Është e vështirë të heqësh zinxhirë, por ka disa gjëra që mund ta kishin bërë këtë të duket më mirë. Ari nuk kishte kontrast të mirë me rozën e nxehtë, kështu që ndoshta zinxhirët e argjendtë do ta kishin komplimentuar më shumë pjesën tjetër të fustanit. Për më tepër, zinxhirët nuk ishin më të fortët, gjë që e bënte fustanin të dukej disi i lëmuar.

Vathët me shumë zë të Kristenit

Kristen ishte një nga më të veshurat në sezonin 4 të RHUGT, por edhe më e mira nga më të mirat rrëshqet herë pas here. Bizhuteritë janë po aq të rëndësishme sa edhe vetë veshja, një shënim që Kristen duket se nuk e mori kur zgjodhi këta vathë interesantë.

Vathët vijnë në çifte dhe duhet të jenë simetrik. Ky nuk ishte rasti për vathët prej guri shumëngjyrësh të Kristenit, të cilët kishin ngjyra të ndryshme në të dyja anët. Kjo është një jo e madhe! Krahas mungesës së simetrisë, vathët e Kristenit ishin shumë të tepërt për fustanin e saj të thjeshtë të bardhë. Edhe pse nuk dëmton kurrë të shtosh pak ngjyrë, Kristen mund të ketë kaluar paksa e tepruar kur i ka zgjedhur këto!

Luann dhe Dorinda zgjodhën gjithashtu veshje të guximshme atë natë

Në të njëjtën natë që Kristen u tregua e guximshme me aksesorët, Luann dhe Dorinda u treguan të guximshme me fustanet. Fatkeqësisht, zgjedhja e asnjërës nga gratë nuk dha rezultat. Dorinda, nga njëra anë, zgjodhi një fustan të ngushtë me mëngë të gjata me ngjyrë të ngushtë. Ndërsa blloku i ngjyrave ka potencial, ngjyrat jeshile neoni, rozë e nxehtë, portokalli, kafe dhe e zeza thjesht nuk u bashkuan fare. E vetmja cilësi shpenguese ishin vathët vjollcë të Dorindës, të cilët komplimentonin ngjyrën kryesore të fustanit.

Nga ana tjetër, Luann e humbi plotësisht pikën. Luann shkoi për një fustan të shkurtër portokalli me print blu të shoqëruar me vathë të mëdhenj të varur. Ndërsa portokallia dhe bluja mund të jenë ngjyra plotësuese, kjo nuk do të thotë se ato duhet të kombinohen së bashku në një natë jashtë. Ngjyrat u përplasën dhe aksesorët e Luann-it nuk ofruan shumë mbështetje për të kompensuar dështimin e modës.

Fustani rrëfimtar i Dorindës Blu dhe Bardhë

Na vjen keq Dorinda, pamjeve të tua rrëfimtare i mungonin vetëm pak këtë sezon. Ndërsa blu dhe e bardha është një kombinim ngjyrash që pothuajse kurrë nuk dështon, disi ia doli këtu. Nuancat e ndryshme të blusë mposhtën të bardhën e thjeshtë dhe e bënë veshjen shumë të zhurmshme dhe të komplikuar.

Megjithatë, problemi kryesor me këtë veshje ishte stili i tij. Përshtatja ishte shumë e gjerë, pothuajse si një mantel tepër i madh. Asgjë në lidhje me këtë pamje nuk ulëriti udhëtimin e vajzave, që duhet të kishte! Ndërsa Dorinda mund të jetë përpjekur të komplimentojë Karaibe me këtë veshje, për fat të keq, thjesht nuk funksionoi.