Cilat amvise të vërteta paguhen më shumë nga Bravo

Klea

Momentet më ikonike të NeNe Leakes

OG i Amvise të vërteta të Atlantës, NeNe Leakes, theu zemrat kur u largua nga ekskluziviteti. Kur ajo mbante pjeshkën e saj, NeNe ishte jeta e festës, shpesh duke shpërndarë drama me bollëk. NeNe ishte legjendar dhe i argëtonte mirë shikuesit e Bravo. Ndonëse nuk shkonte mirë me të gjithë, kjo veçori shpesh i dilte në favor të saj, duke i dhënë asaj disa linja ikonike. Ajo madje kishte citime për çdo situatë të mundshme të jetës, si “Unë thashë atë që thashë”. Të gjithëve u mungon NeNe, kështu që këtu është një listë me disa nga momentet e saj më të mira gjatë kohës së saj në shfaqje.

Hije Kenia Moore

NeNe u sigurua të shkonte lart në një rezidencë në Buckhead, kështu që kur Kenya Moore e thirri për ta ftuar për çaj, NeNe nuk ishte saktësisht e përgatitur për sa kohë do të ishte një udhëtim. Edhe pse ishte vetëm shtëpia e përkohshme e Kenias, nëna e dy fëmijëve donte të tregonte mbështetje gjatë sezonit 6 të RHOA.

Me të mbërritur, NeNe u tmerrua nga mungesa e luksit, por duket se ajo u ofendua vërtet nga frigoriferi i bardhë. Pasi tërhoqi Range Rover-in e saj dhe doli me pompat e saj të poshtme të kuqe, NeNe kishte vetëm një mënyrë për të përshkruar gjendjen e punëve, e cila ishte “Whew, Kili, geto”.

Data e NeNe

Në sezonin 4, NeNe ishte duke u joshur nga partneri i saj i biznesit, i cili e vendosi atë në shumë trashë. John Kolaj ishte një përzierje energjie super rrëqethëse, e lirë dhe, në çdo moment, rrezikonte të rrëshqiste në dysheme për shkak të flokëve të tij të ndyra nga vaji. Ishte shumë e qartë se NeNe nuk e pëlqente, megjithatë ajo pranoi të shkonte për darkë në Valentino’s.

Gjatë darkës, John i dhuroi një Rolex dashurisë së tij, por NeNe hezitoi ta pranonte në fillim. Megjithatë, pasi më në fund u ushqye me ravioli me forcë, ajo vëren: “Bling bling bling, bi*tches është i çmendur.”

Qëndroni jashtë biznesit të grave

NeNe kishte një paralajmërim të ashpër për Peter Thomas pasi u grind me Gregg Leakes. Linja e paharrueshme erdhi pasi Gregg u përpoq të grindet fizikisht me Peter. NeNe i kishte ngopur ndërhyrjet e Piterit pasi ai njihej për mosrespektimin e shpeshtë të grupit të grave.

NeNe u sulmua, duke bërtitur, “Ju e dini që nuk do të më respektojnë. Kjo është ajo që duhet të bëni: qëndroni jashtë biznesit të grave. Ti je i vetmi bashkëshort që përfshihesh.” NeNe e përfundoi pështymën e saj duke thënë: “Na ndodh që Pjetrit të na pëlqejë shumë më tepër sesa Patricia.”

NeNe kundër Kandi

Kandi Burruss rrallë hyn në të, por NeNe erdhi për të gjatë sezonit 7. Të dy nuk ishin gjithmonë më të afërmit në grup dhe të gjithë e vërtetuan këtë. Kandi u pyet për ndarjen e dramës, “Nëse jam një urrejtës, atëherë gjithçka që po bëj është të urrej dikë që është urrejtës”. Sipas mendimit të NeNe, për të flitej shumë negativisht, ku të dy ranë dakord që të ishin të përzemërt dhe të vazhdonin, duke i lënë fansat me fjalën famëkeqe, “Ne shihemi”.

NeNe është i pasur

Kush mund të harrojë ndonjëherë se NeNe u përfshi në The Apprentice dhe punoi së bashku me Donald Trump? Jo ne sepse ajo kurrë nuk i la shikuesit të harrojnë arritjen e saj të vogël. Shumë kohë përpara se neve të tjerëve plebes t’i jepeshin ndonjëherë çeqe stimuluese të Trump, NeNe i bëri të ditur Shereé Whitfield se ajo po arkëtonte çeqet e Trump. Në një përpjekje për të heshtur Sheree dhe hetimin e saj të rezervimit, NeNe ia ktheu duartrokitje, “Ja ku shkojmë, Star Jones. Ajo që ju nuk kuptoni është se ndërsa ju po kalonit gojën me të, unë po vrapoja në bankë, zemër, duke depozituar një çek Trump.

Në një përpjekje për të mbyllur Shereé-n një herë e përgjithmonë, NeNe turpëroi shokun e saj të kastit, duke vënë në dukje: “Unë jam i pasur. Unë jam shumë i pasur, pak*h.” Dua të them, si mund të kundërsulmoni me një linjë të tillë? Zonjat e tjera nuk patën asnjë shans. Momentalisht nuk ka plane që Bravo të rikthejë NeNe, por ne kemi çdo gisht që ata do të ndryshojnë mendje.