Momente bombë nga podkasti i divorcit të Bethenny Frankel

Klea

Momente bombë nga podkasti i divorcit të Bethenny Frankel

Real Housewives of New York alum Bethenny Frankel po flet për divorcin e saj nga ish-bashkëshorti Jason Hoppy në serialin e saj të podcast-it Just B Divorced. Ish-Shtëpiaja ishte përfshirë në një betejë ligjore gati 10-vjeçare me ish-in e saj. Ajo fillimisht bëri kërkesë për divorc në janar 2013, por nuk u finalizua deri në vitin 2022.

Në të kaluarën, ajo ka qenë e ngushtë në lidhje me përvojën e hidhur, por tani, ajo është gati të ndajë historinë e saj.

Këtu janë momentet më të mëdha nga pjesa I dhe II e Just B Divorced:

Ajo thotë se ish-i i saj kishte një tipar 'toksik'

Në pjesën e parë të serialit, Bethenny tregoi se ajo ishte tërhequr nga ish-i i saj për shkak të sharmit të tij, por me kalimin e kohës, ajo filloi ta shihte këtë tipar më shumë si një cilësi negative.

“Ky trajner i jetës që unë njoh beson se “simpatik” zakonisht përdoret vetëm për burrat, jo për gratë,” tha ajo. “Në doza të vogla dhe të vogla është pozitive, por në doza të mëdha…është toksike. Është një tipar toksik.”

“[Charm] është diçka që ju tërheq fillimisht dhe më pas përfundimisht, bëhet e përzier”, vazhdoi ajo. “Bëhet e padurueshme pas një kohe.”

Ajo e dinte se marrëdhënia ishte e gabuar

Bethenny zbuloi se kishte shenja se marrëdhënia ishte e dënuar para ditës së dasmës.

“Ajo [felt] gabim”, tha ajo. “E gjitha [felt] gabim. Mënyra se si ne debatuam [felt] gabim dhe mënyra se si unë [was] u fol me [felt] gabim.”

Ajo tha në atë kohë, gjeti justifikime për të mos u larguar nga marrëdhënia.

“Isha shtatzënë, nuk isha e lumtur në lidhjen time. Vazhdova sepse po bëja një shfaqje televizive, isha shumë budallaqe”, u tha ajo dëgjuesve.

Ajo u bëri thirrje dëgjuesve që kishin dyshime për marrëdhënien e tyre që të largoheshin tani dhe të mos rrinin si ajo.

“Nëse nuk e dini se është e drejtë, është e gabuar,” tha ajo.

Ajo tha se ajo dhe ish-i i saj pothuajse u ndanë para se të martoheshin

Në Real Housewives of New York, Bethenny dhe Jason dukeshin si një çift i përsosur, por prapa skenave, ishte një histori ndryshe.

Sipas Bethenny, ajo dhe ish-i i saj pothuajse u ndanë “shumë herë” përpara se të thoshin “Unë po” në 2010.

“Doja të ndahesha,” tha ajo, duke shtuar se frika dhe presioni i jashtëm e penguan atë të largohej.

Ajo e quajti seksin me ish-in “torturë”

Në pjesën e dytë të serialit, ajo foli për jetën e saj seksuale me ish-in e saj, duke u thënë fansave se intimiteti nuk ishte aspak i përsosur.

“Ai më thoshte: “Ti je si një bllok akulli”, sepse nuk doja të isha intime. Nuk doja të bëja seks”, tha ajo në episodin e 18 prillit. “Unë e detyroja veten, duke e bërë gojën… është torturë.”

Ajo tha se kishte një 'luftë për pushtet'

Bethenny tha se kishte një “luftë për pushtet” midis saj dhe Jasonit që buronte nga fakti se ajo fitoi më shumë para.

“Ka pasur këto luftime që më kujtohen sepse më dukej sikur kishte një pabarazi në pushtet,” tha ajo.

Ylli i RHONY tha se ajo provoi të gjitha këshillat dhe truket e vogla për t'u siguruar që ish-i i saj të mos ndihej i “maskuluar” nga suksesi i saj, por nuk e zgjidhi problemin.

“Ishte e sikletshme që pagova pjesën më të madhe të qirasë,” u tha ajo fansave. “Aty bëhet kjo luftë për pushtet, sepse personi me të cilin jeni në një lidhje ju zemëron për karrierën që keni.”

Ajo tha se ishte 'lehtësuar' kur pati një abort

Bethenny dhe ish-i i saj kanë një vajzë dhe ajo e bëri të qartë në podkastin e saj se nuk “i vjen keq për vajzën e saj për asnjë minutë”. Megjithatë, ajo zbuloi se mbeti shtatzënë për herë të dytë gjatë marrëdhënies dhe u ndje e “lehtësuar” kur pati një abort.

“Isha shumë e lehtësuar,” pranoi ajo. Themeluesja e Skinny Girl u tha fansave se ajo i tregoi ish-it ndjenjat e saj të sinqerta për humbjen e fëmijës dhe ai u përgjigj: “Ti je një sh*t i vërtetë, e di këtë?”

Ajo ndau që nga ai moment, filloi të mendonte se si do të dilte nga marrëdhënia.