Mole merr sezonin e dytë në Netflix, zbulohet hosti i ri

Klea

Mole merr sezonin e dytë në Netflix, zbulohet hosti i ri

Pritja ka mbaruar! Pas një pauze njëvjeçare, Netflix më në fund ka konfirmuar sezonin 2 të Nishani. Teknikisht, ky është sezoni i shtatë i shfaqjes, por sezoni 2 nëse po llogaritni vetëm versionin e Netflix. Jo vetëm që po marrim një sezon krejtësisht të ri, por po marrim edhe një mikpritës krejtësisht të ri, Ari Shapiro!

Sezoni i ri, mikpritës i ri

Për ata prej nesh që kalojnë shumë kohë në makinë duke dëgjuar NPR, do ta dalloni emrin e Arit, por ndoshta jo fytyrën e tij. Ai është një nga drejtuesit e emisionit NPR All Things Considered, por kjo është hera e tij e parë që hyn në botën e realitetit televiziv. Në një intervistë me Entertainment Weekly, ai foli për atë që fansat mund të presin nga Sezoni 7 i The Mole dhe historinë e tij befasuese me shfaqjen.

Ari po vazhdon në traditën e The Mole duke sjellë një gazetar të njohur në spotin pritës, por ai është gjithashtu një superfan i emisionit. Ai theksoi punën në grup, enigmat dhe faktin që shfaqja nuk është “pa nevojë mizore” ndaj konkurrentëve të saj. Në fillim të viteve 2000, ai në fakt bëri audicionin për të qenë pjesë e Sezonit 2 të The Mole kur ishte në ABC dhe pritës nga Anderson Cooper.

Mjerisht, Ari nuk mori një thirrje mbrapa kur ai bëri audicionin për t'u bërë garues gjithë ato vite më parë. Por, shpejt përpara dy dekada më vonë, dhe ai po pret të gjithë të mallkuar për Netflix. Kjo është goxha ikonë.

Kur ngacmoi se çfarë të priste nga Sezoni 2, Ari tha se çdo episod ndihej si një “film bllokues”, me një sasi të madhe mendimi të vendosur në secilin mision. Plus, ai e përshkroi kastin prej 12 personash si tepër të larmishëm me një sërë “moshash, llojesh trupore, prejardhje”. Ai gjithashtu ngacmoi se kishte një fytyrë të njohur në kast.

“Isha i emocionuar kur pashë një anëtar të grupit që e njoha dhe nuk do të them asgjë më shumë se kaq, por ishte emocionuese të kisha atë person atje”, zbuloi Ari.

Kush mund të jetë? Është e qartë se Ari e ka zotëruar artin e ngacmimit, sepse ajo gjë e vogël e bën mendjen të vrapojë. Ne do të qëndrojmë të sintonizuar për përditësime ndërsa Netflix vazhdon të përgatitet për premierën.

Sezoni 2 i The Mole do të shfaqet premierë në Netflix më 28 qershor.