MJ Javid nuk po mban 'mëri' pas finales së tradhtarëve

Klea

MJ Javid nuk po mban ‘mëri’ pas finales së tradhtarëve

Mercedes “MJ” Javid kishte disa fjalë për bashkë-yjet e saj CT Tamburello dhe Trishelle Cannatella gjatë Tradhtarët ribashkim.

Në rast se e kishit humbur, ylli i Shahs of Sunset u verbua gjatë episodit final, ku CT dhe Trishelle votuan për ta përjashtuar nga loja, duke i dhënë fund mundësive të saj për të ndarë çmimin e madh prej pak më shumë se 200,000 dollarë. Shumë fansa ndjenë se veterinerët e MTV-së i vodhën MJ-së pjesën e parave; megjithatë, CT adresoi këto pretendime, duke thënë se paratë nuk ishin të MJ në fillim.

Gjatë seancës, MJ i tha prezantuesit Andy Cohen se ajo bllokoi bashkë-yjet e saj në Instagram menjëherë pas largimit nga emisioni. Në një bisedë të re me People, grupi kryesor i Bravo deklaroi se nuk ka në plan t’i zhbllokojë ato së shpejti.

MJ thotë se ajo do të vazhdojë me Trishelle përfundimisht … por jo CT

Tani që loja ka përfunduar zyrtarisht, tifozët dhe lojtarët kanë shprehur shqetësimet e tyre për disa garues që i marrin gjërat shumë personalisht. Shumë u tronditën kur dëgjuan se MJ i çoi gjërat në mediat sociale dhe disa supozuan se ajo do ta kalonte atë nga ribashkimi. Por sipas MJ, kjo nuk mund të jetë më larg nga e vërteta.

“Unë nuk i zhbllokova ato,” tha ajo. “Ata janë ende të bllokuar.”

“Unë patjetër do të flas me ta përfundimisht,” këmbënguli ajo, duke shtuar, “Unë nuk do të mbaj inat.” MJ vazhdoi, duke shpjeguar se kur të vijë koha për të zhbllokuar, ajo do të “llogaritet”, duke sqaruar se nuk do të ishte “e rastësishme”.

“Unë do ta paraqes atë në diçka. Nuk do të jetë CT, por Trishelle. Unë jam shumë më i butë me gratë – dhe veçanërisht me atë. Do të jemi mirë.”

Trishelle dhe CT i janë përgjigjur të dy deklaratave të MJ pas fitores së tyre masive të enjten e kaluar. Në një intervistë të veçantë, CT tha se ai e kuptonte shkakun e lëndimit të MJ pasi ajo nuk vjen nga realiteti i konkurrencës. Megjithatë, ai e përshkroi atë me emrin e lojës.

“Në këto lloj lojërash, dikush do të mërzitet. Dhe kështu, edhe nëse Trishelle dhe MJ do të fitonin, unë do të isha mërzitur. Ose unë dhe MJ fituam, Trishelle do të ishte mërzitur. Nuk ka rëndësi. Të gjithë jemi njerëz. Është e neveritshme kur nuk e ndez pishtarin, si të thuash.”

Transmetoni sezonet e mëparshme të The Traitors on Peacock.