Misteri i Syrit të Zi të Heather Gay u zgjidh në sezonin 4 të RHOSLC

Klea

Misteri i Syrit të Zi të Heather Gay u zgjidh në sezonin 4 të RHOSLC

Andy Cohen ka folur dhe misteri që na përndiqte të gjithëve gjatë sezonit 3 të Real Housewives të Salt Lake City do të zgjidhet. Po, Heather Gay syri i zi që tronditi Bravoverse më në fund do të shpjegohet! Ose të paktën, kjo është ajo që Andy premtoi në një botim të fundit të Watch What Happens Live.

Në fakt, Andi mund ta ketë lënë tashmë lojën larg. Shkrimtari Danny Pellegrino iu bashkua yllit të RHOSLC Lisa Barlow në ato karriget e famshme të klubit dhe pyeti Zaddy Cohen: “A e konfirmuam se syri i zi ishte bërë nga Jen Shah?”

Kush është përgjegjës për syrin e zi të Heather Gay?

Andy u përgjigj shpejt, “Epo, ne mendojmë kështu, dhe do ta zbulojmë më vonë këtë sezon.” Shumë të shtëna në këtë episod, Andi? Ju nuk duhet të jepni përgjigjen përpara se të transmetohet episodi! Gabim fillestar. Por është diçka që të gjithë e pamë që po vinte, apo jo? E bëri krimineli! Shoker!

“A kemi prova për këtë?” Deni e ndoqi, por deri në atë moment, buzët e Andit ishin vulosur. Ai ngriti supet dhe filloi të luante me kravatën dhe unazën e tij. Ndoshta është inatosur me veten që e ka dhënë lojën. Biseda kaloi shpejt në pamjen e ribashkimit të shkollës së vjetër, e cila definitivisht nuk ishte aq emocionuese sa zhvillimi i fundit.

Sigurisht, ka ende shumë për të pritur. Nëse Jen i dha Heather një sy të zi, pikërisht PSE e bëri atë? A do të shohim pamjet që kanë mbetur në dyshemenë e dhomës së prerjes gjatë sezonit 3? A u kthyen redaktorët në gjithçka nga e para dhe a e bashkuan misterin? A do të kemi një seri me 10 pjesë të krimit të vërtetë të Netflix bazuar në ngjarjet? Vetëm koha do ta tregojë!

Tani për tani, Sezoni 4 i The Real Housewives of Solt Lake City vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.