Shannon Beador

Klea

Miqtë e Shannon Beador të shqetësuar pasi pirja e saj vazhdon pas rehabilitimit!

Miqtë e Shannon Beador të shqetësuar pasi pirja e saj vazhdon pas rehabilitimit!

Shqetësimet për Shannon Beador's mirëqenia është rishfaqur pasi raportet sugjerojnë se ajo vazhdon të pijë, pavarësisht nga një periudhë rehabilitimi kohët e fundit pas një incidenti të BDI-së. 59-vjeçarja, e njohur për rolin e saj në Amvisat e vërteta të Orange Countyiu nënshtrua një programi 28-ditor të mirëqenies së sjelljes me fokus në këshillimin për alkoolin pas një incidenti të goditur me vrap në shtator të vitit të kaluar.

Megjithatë, të brendshëm pohojnë këtë Beador nuk ka pushuar së piri, duke shkaktuar shqetësime mes miqve që kanë frikë se ajo mund të mos e njohë plotësisht luftën e saj me alkoolin. Pavarësisht përpjekjeve për të trajtuar çështjen përmes rehabilitimit, shqetësimet vazhdojnë për sjelljen e saj të vazhdueshme.

Shannon Beador

Shqetësimet kanë përfunduar Shannon Beador's mirëqenia është rishfaqur pasi raportet tregojnë se ajo vazhdon të konsumojë alkool, pavarësisht një periudhe rehabilitimi të fundit pas një incidenti të BDI-së. 59-vjeçarja, e njohur për rolin e saj në Amvisat e vërteta të Orange County, iu nënshtrua një programi 28-ditor të mirëqenies së sjelljes, i përqendruar në këshillimin për alkoolin pas një incidenti përplasjeje në shtator të vitit të kaluar.

Megjithatë, të brendshëm pohojnë Beador nuk ka ndaluar së piri, duke shkaktuar shqetësime mes miqve që kanë frikë se ajo mund të mos e pranojë plotësisht luftën e saj me alkoolin. Pavarësisht përpjekjeve për të trajtuar çështjen përmes rehabilitimit, shqetësimet vazhdojnë për sjelljen e saj të vazhdueshme.

“Edhe pas rehabilitimit të saj të fundit të BDI-së dhe ambulatorit, ajo është ende duke pirë,” tha ekskluzivisht një burim i brendshëm. DailyMail.com. “Ajo nuk po humbet dhe nuk po qëndron pas timonit, por ajo ende shijon një pije.”

Shannon Beador

Sipas burimeve të afërta me Beadorpirja e vazhdueshme e saj mund të rrjedhë nga presioni i luajtjes mbi të Bravo shfaqje. “Ajo me siguri e di se si të qëndrojë në transmetim, por ajo nuk di si të përballet me presionin e kësaj, me sa duket”, tha burimi. “Pirja nuk është mënyra e shëndetshme për të përballuar stresin e të qenit një yll i pasur dhe i suksesshëm i realitetit me perandorinë tuaj ushqimore.”

Shqetësimet e mëparshme rreth Beador's zakonet e të pirit u shprehën edhe nga bashkëylli i saj Gina Kirschenheiter. Duke folur në një episod të Podkasti i Sarah Fraser Show, Kirschenheiter shprehu tronditje për mungesën e pyetjeve të drejtpërdrejta në lidhje me statusin e alkoolit të Beador.

Gina Kirschenheiter

Beador's Problemet ligjore filluan në shtator, kur ajo përplasi makinën e saj në një shtëpi në Newport Beach, duke rezultuar në një incident të përplasjes së BDI-së. Pavarësisht përpjekjeve të avokatit të saj për të minimizuar dënimin e saj, Beador u përball me tre vjet shërbim prove, shërbim në komunitet, gjoba dhe programe të detyrueshme të abuzimit me alkoolin.

Shannon Beador

Në përgjigje të veprimeve të saj, Beador's avokatja shprehu pendimin e saj dhe gatishmërinë për të pranuar përgjegjësinë. Beador vetë e pranoi ashpërsinë e gabimit të saj, duke thënë:

“Jam mirënjohës që askush tjetër përveç meje nuk u lëndua në këtë incident.”

Mes sfidave personale, duke përfshirë një ndarje me të dashurin e saj John Janssen, Beador po përpiqet të fokusohet në shëndetin dhe mirëqenien e saj. Me një histori problemesh ligjore dhe trazirash personale, Beador vazhdon të lundrojë në imazhin e saj publik mes shqetësimeve të vazhdueshme për konsumimin e alkoolit.