Miqtë e Kyle dhe Mauricio thonë se nuk ka shpresë për të ardhmen e tyre

Klea

Miqtë e Kyle dhe Mauricio thonë se nuk ka shpresë për të ardhmen e tyre

Kyle Richards dhe Mauricio Umansky Ndarja e vazhdueshme mund të përmblidhet më së miri nga pasagjerja e moshuar imagjinare e Titanikut, Rose DeWitt Bukater. “Kanë kaluar 84 vjet.” Kjo gjë thjesht vazhdon të zvarritet.

Kyle shkroi në ribashkimin e Sezonit 13 të The Real Housewives of Beverly Hills se arsyeja e saktë që ajo dhe Mo nuk janë bashkë është “askush nuk ka punë”, por zgjatja e dhimbjes së tyre që çon në një divorc të pashmangshëm mund të jetë një faturë e krijuar me kujdes. *Vendimi i gabuar i biznesit.

Një burim (ose disa) i afërt me Kyle dhe Mo ndau se probabiliteti që dy ish-Lovebeans të pajtohen ndonjëherë është i ulët. Ashtu si, në thelb aq e ulët sa Dorit Kemsley që shfaqet ndonjëherë me diçka në kohë. Dhe, Kyle dhe Mo mund të jenë duke mjelur rrëmujën e tyre bashkëshortore në mënyrë që ta ruajnë atë për kamerat dhe të marrin para.

Një burim: Kyle dhe Mauricio kanë përfunduar

TMZ raportoi se disa familje dhe miq të Kyle dhe Mo besojnë se mundësia për pajtim është e pakët.

Dhe, në lajmet e “gjërave që shkojnë pa thënë”, burimi beson se zbërthimi super i ngadalshëm dhe vallëzimi i vështirë i Kyle dhe Mo rreth thelbit të çështjes është i qëllimshëm dhe i lindur nga truri i tyre i biznesit argëtues. Unë do të doja të dija normën e saktë të rritjes për thyerjen e zemrave të vajzave tuaja në televizionin e rrjetit kabllor.

Sezoni 13 i RHOBH përfundoi së fundmi, por sezoni 2 i shfaqjes së Mo’s, Blerja e Beverly Hills, do të përfundojë së shpejti. Traileri ngacmon se ndarja e tyre do të shfaqet shumë.

Burimi sugjeroi gjithashtu se Lovebean 1 dhe Lovebean 2 nuk po nxitojnë për divorc. Ata kanë disa shtëpi në të cilat njëra ose tjetra mund të rrëzohet nëse gjërat mes tyre bëhen të shëmtuara.

Shpejt! Dikush kontrollon telefonin e Kathy Hilton për t’u siguruar që TMZ nuk është në telefonim të shpejtë. Ajo dha më shumë njohuri për gjendjen e martesës së motrës së saj në karrigen e grimit të ribashkimit sesa Kyle dha në të gjithë sezonin 13.

RHOBH transmetohet në Peacock dhe Sezoni 2 i Buying Beverly Hills del në Netflix më 22 mars.