Miqtë e Kim Zolciak të zënë ngushtë nga sjellja e saj

Klea

Miqtë e Kim Zolciak të zënë ngushtë nga sjellja e saj

Kim Zolciak (Biermann?) e The Real Housewives of Atlanta dhe Don’t Be Tardy Fama është ajo lloj rrëmuje që nuk mund të mbante as një marrëdhënie me prindërit e saj. Ose, ajo përsëri / fikur përsëri prindërit e bashkëshortit Kroy Biermann. Pavarësisht kësaj dhe vetëm atmosferës së saj të përgjithshme në përgjithësi, ajo çuditërisht ka disa miq.

Por, duket se edhe lloji i personit që ka miq me Kim Zolciak disa standardet. Dhe, duket sikur rrotullimi i vazhdueshëm i qafës përballë divorcit dhe spektaklit financiar shumë publik dhe shumë të turpshëm të Kim-it u bë një pikë e thyer për disa prej tyre.

Kim dhe Kroy kanë vazhduar të hutojnë çdo pamje ndjeshmërie që kur paraqitën për herë të parë divorcin. Disa nga miqtë e saj më në fund u mjaftuan. TMZ ka detajet.

Miqtë e Kim janë të trishtuar për fëmijët e saj

Foto Kredia: @kimzbiermann përmes Instagram

Burime pranë situatës thonë se disa nga miqtë e Kim-it po e shmangin atë. Kjo është për shkak të mënyrës sesi ajo e ka trajtuar çdo aspekt të krizës së saj dhe të Kroy-t dhe të parave.

Fjala në rrugë është se miqtë e Kim janë më së shumti të shqetësuar për numrin që kjo dramë po merr për katër fëmijët e tyre të mitur. Ata nuk janë të entuziazmuar që brezi i Biermann-it të ulej në rreshtin e parë në kaos. Është e tmerrshme që fëmijët duhet ta dëshmojnë atë si në shtëpi ashtu edhe kur në mënyrë të pashmangshme shfaqet sërish në media.

A po përpiqen Kim dhe Kroy të përfitojnë nga kaosi?

Kroy Biermann dhe Kim Zolciak
Foto Kredia: @kimzbiermann përmes Instagram

Burimi thotë se e gjithë drama duket se po kthehet në një lojë të sëmurë mes Kim dhe Kroy. Megjithatë, ata thonë se ajo duket se po kënaqet me të më shumë se ai. Deri më tani, nuk ka asnjë marrëveshje televizive reale në punë. Por duke ditur etjen e Kimit për famën dhe tani nevojën e madhe për para, përpjekja e saj për të alkimizuar të gjitha këto në një shfaqje tjetër realiteti sigurisht që do të gjurmonte.

Vetëm javën e kaluar, një prej fëmijëve të tyre iu desh të thërriste policët për shkak të një shpërthimi të madh në shtëpi. Por pak kohë më vonë, Kim dhe Kroy ishin të gjithë të buzëqeshur në një takim dreke Hibachi.

Nuk është vetëm dramë e marrëdhënieve. Siç e dimë, ka gjithashtu një mal me probleme parash. Kim dhe Kroy janë vetëm rreth një muaj larg nga humbja e mundshme e shtëpisë së tyre për t’u mbyllur pasi ajo është në treg.

Kim madje ka përdorur shitjen e pasurisë në Instagram për të trajtuar disa borxhe. Megjithatë, ajo nuk ka kursyer asnjë shpenzim për Botox-in apo vaginën e saj, ndërsa i lutet gjykatësit që t’i shpëtojë fëmijët e saj që të mos mbeten të pastrehë.

Nuk është çudi që miqtë e Kim nuk janë në gjendje të ulen pranë dhe ta shikojnë atë duke bërë të njëjtat gabime me kruarje paruke, me njolla vere dhe me aromë cigaresh pa pushim. Përveç kësaj, Kim ndoshta nuk ka kohë për të biseduar me miqtë pasi ajo është vazhdimisht duke biseduar me policinë.

Mund të transmetoni sezonet e kaluara të RHOA dhe Don’t Be Tardy. Kim është gjithashtu në sezonin e ardhshëm të The Surreal Life.