Milton i Love Is Blind diskuton për "Elefantin në dhomë"

Klea

Milton i Love Is Blind diskuton për “Elefantin në dhomë”

Dashuria eshte e verber Sezoni 5 ka arritur në përfundimin e tij. Me një ribashkim të vendosur për këtë fundjavë, do të jetë interesante të dëgjosh nga të gjithë pjesëmarrësit në qendër të dramës së këtij sezoni. Kur gjithçka u tha dhe u bë, vetëm Milton dhe Lidia i plotësoi betimet e dasmës. Pavarësisht një ndryshimi të madh në moshë, ata i bënë gjërat të funksiononin. Tani, Milton ka folur për “elefantin në dhomë”; dhe ai nuk e ka fjalën për lidhjen e mëparshme të Lidias me Uçen…

Një çështje morali

“Morali ynë ishte pothuajse i njëjtë,” tha Milton për PEOPLE. “Unë mendoj se diferenca jonë në moshë, ishte elefanti në dhomë në fillim dhe më pas e kaloi shpejt atë. Ishte duke u siguruar që pjesa tjetër e komunitetit tonë, ne të zgjeruarit, të kuptonin se çfarë po ndodhte dhe që ne përgjithësisht të ishim aty për njëri-tjetrin.”

Milton gjithashtu iu drejtua dinamikës së familjes së tij dhe se si ata vunë në dyshim qëllimet e Lydia. “Do t’ju them, kam një familje të mrekullueshme. Ata janë mbrojtës me siguri. Unë jam vëllai i vogël. Djali i vetëm”, shpjegoi ai. “Mamaja ime, ajo është kryefamiljare. Ajo është e duhura. Dhe pastaj motrat e mia, ata kujdesen për mua. Kështu që unë mendoj se më shumë se çdo gjë, ata ishin jashtëzakonisht mbrojtës ndaj meje. Ndonjëherë është e vështirë për ta të mos më shohin si atë fëmijë të vogël 12-vjeçar.”

Sigurisht, Milton nuk mundi të zbulonte gjithçka përpara ribashkimit.

“Por nëse doni të dini më shumë se si është marrëdhënia tani, mendoj se do të duhet të prisni dhe të shihni,” ngacmoi ai. Nëse ai dhe Lydia janë ende bashkë, mbetet për t’u parë, por ai është i lumtur që ka marrë pjesë.

“Përvoja ishte e mahnitshme,” thotë ai për shfaqjen. “Unë nuk do të ndryshoja asgjë.”

Love Is Blind: The Reunion vjen në Netflix të dielën, më 15 tetor.