Miku dhe stilistja e ngushtë e Teresa Giudice përfshihet në skemën Ponzi të pasurive të paluajtshme, u bë arrestimi

Klea

Miku dhe stilistja e ngushtë e Teresa Giudice përfshihet në skemën Ponzi të pasurive të paluajtshme, u bë arrestimi

Miku dhe stilistja e ngushtë e Teresa Giudice përfshihet në skemën Ponzi të pasurive të paluajtshme, u bë arrestimi

Jennifer Piñanjë mikeshë e ngushtë dhe stiliste shumëvjeçare e Teresa Giudiceaktualisht është nën hetim federal për përfshirje të dyshuar në një mashtrim të rëndësishëm ponzi të pasurive të paluajtshme.

Teresa Giudice

Jennifer Piñasë bashku me burrin e saj, Cesar Pinaakuzohet për pjesëmarrje në një skemë të pasurive të paluajtshme Ponzi. Jennifer stiluar shpesh Tereza gjatë Amvise të vërteta të Nju Xhersit ribashkime dhe prani të vazhdueshme në festa të ndryshme të organizuara nga Teresa Giudice.

Teresa Giudice

Piña ndan një marrëdhënie të ngushtë me të, madje edhe duke qenë mysafir në te Terezes dasmë luksoze për Luis Ruelasnë gusht 2022.

Jennifer Piña

Jennifer Piña është gjithashtu mik i ngushtë me RHONJ i Terezës kotar, Dolores Katania.

Teresa Giudice

Cesar Pina u arrestua me akuzat që e akuzonin për përjetësimin e “një skeme mashtrimi investimesh shumëmilionëshe të ngjashme me Ponzi” më 18 tetor.

Teresa Giudice

Akuzat federale pasojnë muaj të tërë akuzash që qarkullojnë në mediat sociale dhe një përmbytje të proceseve gjyqësore civile kundër Pina, i cili ka lidhje të ngushta me personazhin e radios së Nju Jorkut, DJ Envy. e Pines viktimat pretendojnë se ai i vodhi paratë e tyre, duke premtuar kthime të mëdha nga investimet. Shumë besojnë se DJ Envy është bashkëpunëtor në mashtrimin e supozuar, sepse ka ndihmuar në promovimin Pina nëpërmjet emisionit të tij radiofonik hip-hop të sindikuar kombëtar, “The Breakfast Club”. DJ Envyemri i vërtetë i të cilit është RaaShaun Casey, mohon akuzat.

DJ Envy dhe Cesar Piña

Kështu thanë prokurorët federalë Pina kishte “shfrytëzuar statusin e të famshëmve dhe mediat sociale për të zhvilluar një ndjekës të përkushtuar të viktimave të mundshme”, kur shpalli akuzat kundër rinovuesit të pasurive të paluajtshme.

“Duke premtuar kthime që ishin shumë të mira për të qenë të vërteta, Pina dyshohet se mashtroi dhjetëra njerëz me miliona dollarë,” tha në një deklaratë prokurori amerikan i Nju Xhersit, Philip R. Sellinger. “Zyra jonë është e përkushtuar të mbrojë publikun nga këto skema dhe të ndjekë penalisht ata që gënjejnë investitorët për përfitimet e tyre personale.”

Teresa Giudice

DJ Envy’s emri nuk përmendet në akuza dhe ai ende nuk është akuzuar për ndonjë vepër penale. Megjithatë, prokurorët e vunë re këtë Pina kishte “partneruar me një disk kalorës të famshëm dhe personalitet radiofonik – të listuar në akuza si “Individual-1” – për të forcuar përfaqësuesin e tij si profesionist i pronave.

“Së bashku, ata përdorën personazhin e famshëm të Individual-l për të promovuar ndërmarrje të ndryshme të pasurive të paluajtshme që Pina të kontrolluara”, thuhet në kallëzimin penal nga prokurorët. “Pina tregoi se ai ishte një investitor shumë i suksesshëm i pasurive të paluajtshme, zotëronte mijëra prona në shumë shtete dhe kishte marrëdhënie biznesi me shumë të famshëm.”

Jennifer Piña

Në maj, një llogari në Instagram e pretendoi këtë Pina kishte fyer investitorë të shumtë dhe të akuzuar Zilia të qenit pjesë e operacionit. Pretendimi shkaktoi një valë padish civile të ngritura nga individë që pretendonin këtë Pina u kishte borxh mijëra apo miliona dollarë. Avokati i një viktime tha se më shumë se 30 investitorë po kërkonin të rikuperonin 40 milionë dollarë Pina dhe gruaja e tij, Jennifer.

Teresa Giudice

Shumë prej padive të ngritura emërtuan Zilia si një polic i pandehur, duke cituar të dyshit marrëdhënie të ngushta biznesi. Dyshja bashkë-organizuan një sërë seminaresh të pasurive të paluajtshme, përveç e Pines paraqitjet e shpeshta në “The Breakfast Club”. Një rast e pretendonte këtë Zilia “ndihmoi dhe nxiti” mashtruesit duke “përdorur ngjashmërinë e tij publike si një kalorës i njohur radiofonik për të promovuar skemën e tyre të pasurive të paluajtshme”.

Teresa Giudice

Zilia, i cili pretendonte se ishte një nga e Pines viktima, i quajti akuzat të rreme, si dhe shpifëse. Ai ngriti një padi kundër përdoruesit të mediave sociale, i cili i pari bëri publike akuzat. Ai pretendoi se ndikuesi gënjeu për të rritur biznesin e tij të pasurive të patundshme. Zilia vazhdoi duke kërkuar që ai të hiqej nga paditë e investitorëve.

Jennifer Piña

E zilisë avokati, Massimo F. ​​D’Angelo, së fundi foli për Billboard, duke deklaruar se klienti i tij nuk ishte i përfshirë në e Pines Mashtrues i supozuar dhe ishte në shënjestër të avokatëve për të cilët ai tha se po “senzacionalizonin” çështjen.

Avokati tha – “Zilia nuk kishte asnjë përfshirje. Arsyeja e vetme që ai po tërhiqet zvarrë në këtë është sepse ai është një personazh publik.”

Jennifer Piña

Teresa Giudice nuk ka bërë ende një koment publik në lidhje me problemet ligjore me të cilat përballen aktualisht mikesha dhe stilistja e saj e ngushtë, Jennifer Piña dhe bashkëshorti i saj.