Mike "Situata" u pranua për të shitur "kasetë seksuale të urgjencës"

Klea

Mike “Situata” u pranua për të shitur “kasetë seksuale të urgjencës”

Nëse keni vazhduar me Mike “Situata” Sorrentino nga Jersey Shore i MTV-së, ju e dini se ai nuk ka pasur rrugëtimin më të lehtë të jetës. Përveç se është pikturuar si një nga zuzarët më të mëdhenj që ka parë ndonjëherë TV realiteti dhe ka goditur disa grushta në fytyrë nga bashkë-ylli i tij Ronnie Ortiz, ylli i realitetit ka pasur disa përplasje me ligjin. Nga rastet e mashtrimit në kohë në burg, në një moment, Majk e gjeti veten të pakënaqur me fatin e tij.

Përveç çeqeve të tij në Jersey Shore, të cilat po sillnin mbi 1 milion dollarë në sezon pas sezonit 2, ende nuk ishin të mjaftueshme për ta mbajtur atë ose varësinë e tij nga droga. Për t’ia dalë mbanë, ai mendoi të shiste të vetmen gjë që e shihte si “policën e tij të sigurimit”. Kaseta seksuale e Situatës.

“Isha pa fat dhe doja të zbutja rënien, dhe ishte ajo kasetë seksuale emergjente”, tha Majk për Entertainment Tonight. “Më duhej t’i tregoja nënës sime dhe [now-wife] Lauren, ‘Unë duhet ta bëj këtë; është këtu prej vitesh.’ Dhe ne u nisëm për ta shitur atë dhe vendosëm të mos e bënim.”

Jersey Shore OG tha se ai “shkatërroi” shiritin pas ofertave të pakta nga konkurrentët. “Nuk ishte një pagesë paraprake aq e madhe sa doja. Nuk ishin paratë e Jersey Shore, kështu që nuk do ta fusja veten në atë mënyrë.”

Majk ka folur publikisht për marrëdhënien e tij të ngushtë me nënën dhe gruan e tij dhe më gjerësisht për natën që i “shpëtuan” jetën.

“I thashë vetes, ‘Ndoshta thjesht do të provoj [the heroin].’ Kështu që mbylla derën time dhe i thashë [my wife] Lauren se do të flija natën dhe se doja të isha vetëm… Thjesht mora një goditje të vogël kryesore dhe e provova,” shpjegoi ai.

“Pra, më pas hyra për një tjetër përplasje të çelësit dhe pikërisht në atë moment, telefoni im bie. Ishte nëna ime. Dhe nëna ime thotë: ‘A je mirë?’ Ajo kishte një ndjenjë. Dhe unë thashë: “Jam mirë, mami, pse?” Ajo thotë: “Më duket sikur diçka nuk shkon.”

Ai vazhdoi, duke thënë se telefonata ishte një “moment i ardhur te Zoti” që ndryshoi trajektoren e tij për mirë.

Vazhdoni me Mike dhe pjesën tjetër të kastit të Jersey Shore të enjten në orën 20:00 ET në MTV.