Michelle Fitzgerald "Kurrë" nuk do të jetë shoqe me Amanda Garcia

Klea

Michelle Fitzgerald “Kurrë” nuk do të jetë shoqe me Amanda Garcia

Nuk ka dashuri të humbur për Michele Fitzgerald kur është fjala për të paktën një nga konkurrentët e saj në Sfida: SHBA. Alumi i Survivor ia ktheu menjëherë kokën këtë sezon me veterinerin e Challenge Amanda Garcia. Sipas Michele, ajo nuk ka plane për ndreqjen e gardheve.

Në episodin 2 të ekskluzivitetit të njohur, Michele dhe Amanda u grindën – çfarë tjetër – kush e votoi Michele për një eliminim. Michele i tha Amanda-s me zjarr, “F*q ty, Amanda, sepse e di që ke lundruar në këtë votim.” Për të cilën Amanda u përgjigj: “Provoje, kurvë.”

Michele së fundmi tha për Us Weekly, “Nuk parashikoj që ne të flasim ndonjëherë jashtë lojës. Dëgjo, brenda lojës, unë respektoj faktin që ajo është nënë dhe gjithmonë pyes si [her son] Avonni po bën, çfarëdo qoftë, unë e mbaj të thjeshtë,” ajo më pas shtoi, “Por po, ne jemi mollë dhe portokall. Nuk do të bëhemi kurrë miq.”

Gara jashtë arenës

Pavarësisht se Michele e kaloi atë eliminim, ajo vazhdoi çështjen e saj me Amandën. Kandidatët kaluan nga grindjet për votimin në grindje për shokun e aktorit Faysal “Fessy” Shafaat. Të dyja zonjat patën një përplasje me lotario Challenge, i cili dihet se është një lojtar.

Amanda e nxiti Michele duke i thënë: “Ti ishe qen i madh atje [in the Arena]Bëhu qen i madh këtu. Më vjen keq që Fessy nuk të donte dhe ai të la kur më pa. Më vjen keq që më urren për këtë.” Dhur.

Michele u përgjigj se Amanda ishte “e vogël” dhe “kaq e mbylli telefonin” në Faysal. Dyshe për grindje për atë djalë.

Duke e trazuar tenxheren

Por nëse bëhet fjalë për një grindje për lojën apo për një burrë, Michele mendon se Amanda ka të bëjë me dramën. Ajo vuri në dukje, “Unë mendoj se Amanda i bën gjërat me vlerë shokuese. Unë mendoj se asaj i pëlqen të ketë mish viçi me njerëz.” Michele përfundoi, “Unë mendoj se ajo dëshiron të trazojë tenxheren. Mendoj se kështu ajo, nuk e di, e siguron kthimin e saj [for future seasons]mendoj.”

Sfida: SHBA transmetohet të enjten në orën 10/9c në CBS dhe transmetohet të nesërmen në Paramount+.