Mia Thornton i RHOP ndan të kaluarën e sulmeve seksuale: "Nuk mund të dilja"

Klea

Mia Thornton i RHOP ndan të kaluarën e sulmeve seksuale: “Nuk mund të dilja”

Episodi i 14 janarit të Amvisat e vërteta të Potomac përfundoi me një notë të zymtë. Karen Huger organizoi një ngjarje për Promovimin e Fuqizimit të Viktimave të Ndërgjegjësimit (PAVE), dhe ashpërsia e kauzës së kësaj organizate goditi emocionalisht të gjitha zonjat.

Dhe në një moment, Mia Thornton u prish dhe zbuloi një të kaluar nxitëse të saj. Ishte një moment i pambrojtur, që ajo e ndau me bashkë-yllin Ashley Darby.

Mia e quan veten një “shoqe e çuditshme”

PAVE punon për të fuqizuar viktimat e dhunës seksuale. Ndërsa vazhdoi dreka, një akt muzikor u ngjit në skenë. Mia shkoi në banjë, pasi e gjeti momentin “shkaktues”.

“Është mekanizmi im i përballimit për të nxjerrë f-k jashtë kur s-t është e pakëndshme dhe, për fat të keq, atë ditë, unë nuk mund të dal jashtë,” i tha ajo Ashley, e cila erdhi për ta kontrolluar atë.

“Është thjesht, si, ‘Pse nuk u largove? Pse e fute veten në atë situatë?”, kujton Mia.

Miku i RHOP i kastit, Jacqueline Blake, doli në bisedë. Ish-gruaja e Gordon Thornton shpjegoi ndjenjat e saj negative ndaj Jacqueline, të cilën ajo ndjen se “e la” me agresorin.

Mia ndan të vërtetën e saj

Më pas, Mia u mërzit dukshëm më shumë ndërsa vazhdoi: “Unë e di që jam mik i saj për shkak të saj dhe nuk është e drejtë me të. Ajo nuk e dinte se kjo do të më ndodhte. Ajo i besoi të dashurit të saj.”

Bravolebrity tha kur miqtë u takuan të nesërmen, Jacqueline ishte “aq e frikësuar” dhe pyeti: “Mia, çfarë ndodhi me ju?”

“Për shkak se Jacqueline më la atë natë dhe për shkak të sekuencës së ngjarjeve që ndodhën pasi ajo u largua, mendoj se me kalimin e viteve kam dashur ta fal … kur shikoj prapa, me siguri kam qenë gjithmonë pak më e keqe me të sepse prej saj,” shpjegoi Mia.

Në një intervistë rrëfyese, e preferuara e RHOP pranoi se dëshiron të rimendojë qasjen e saj ndaj Jacqueline.

“Kjo nuk e bën të drejtë,” pranoi Mia. “Është thjesht një gjë emocionale që mendoj se shumë njerëz e bëjnë. Ne as nuk e kuptojmë atë derisa të shikojmë prapa dhe ta shohim atë.”

Ishte një moment shumë i papërpunuar që Mia të hapej në mënyrën që bëri.

Kapni The Real Housewives of Potomac të dielave në 8/7c në Bravo.

Nëse ju ose dikush që njihni është prekur nga ndonjë prej çështjeve të ngritura në këtë histori, telefononi linjën telefonike të sulmeve seksuale në 1-800-330-0226.