Mia Thornton

Klea

Mia Thornton fejohet me të dashurin më të vogël mes divorcit nga burri i saj!

Mia Thornton fejohet me të dashurin më të vogël mes divorcit nga burri i saj!

Amvise të vërteta të Potomac yll Mia Thornton po ngjall emocione me planet e dasmave për vitin 2024.

Mia Thornton

Mia Thornton39-vjeçarja zyrtarizoi lidhjen e saj në Instagram të dielën, duke ndarë një foto me burrin e saj të ri në një përqafim seksual. Në mënyrë intriguese, ajo e përshkroi imazhin “4.4.4” duke na thënë se ajo do të martohet më 4 prill 2024, si një datë domethënëse. Postimi i saj përfshinte edhe fjalët entuziaste, “Le të shkojmë!” e ndjekur nga “2024”.

Derisa Mia Thornton mbajti të fshehtë identitetin e partnerit të saj të ri, atë Amvise të vërteta të Potomac bashkë-yjet ishin të shpejtë për të festuar lajmin. Ashley Darby komentoi, “Lansimi më i vështirë i butë 🔥🔥” dhe Gizelle Bryant u shpreh e emocionuar me “Okkkkkkkk! 2024 po vjen në hottttt!”

Mia Thornton

Mia u pa e veshur me një unazë diamanti të shkëlqyeshëm në foto, të njëjtin që ajo kishte në BravoCon 2023 në nëntor. Duke adresuar spekulimet për unazën gjatë paraqitjes së saj në dhjetor Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt me Andy Cohen, Mia sqaroi se nuk ishte një unazë fejese, por një simbol i angazhimit.

Mia Thornton

Sidoqoftë, përpara se të biejnë kambanat e dasmës, Mia duhet të finalizojë divorcin nga bashkëshorti 11-vjeçar, Gordon Thornton. Ajo njoftoi ndarjen e tyre në shtator, duke konfirmuar se vendimi i marrë në qershor ishte i ndërsjellë. Ajo u hap për të Andy Cohen në lidhje me rolin që kanë luajtur betejat financiare në çështjet e tyre martesore, duke pranuar se problemet e parave gjatë viteve të fundit kishin tensionuar marrëdhëniet e tyre.

Mia Thornton

Gjatë Amvise të vërteta të Potomac ribashkimi i sezonit 7 në shkurt, Mia ndanë vështirësitë financiare me të cilat u përballën më pas e Gordonit vëllezërit dyshohet se e larguan atë nga biznesi i tyre i përbashkët, The Joint Chiropractic. Sezoni pasoi Mia dhe Gordon ndërsa ata u zvogëluan në një shtëpi më të vogël me qira dhe kërkuan terapinë e çiftit për të lundruar mosmarrëveshjet e tyre.

Mia Thornton

Mia u shpreh në emision se si dinamika e marrëdhënieve të tyre kishte ndryshuar, veçanërisht pas e Gordonit largimi nga biznesi familjar. Ajo theksoi tensionin e shkaktuar nga rritja e fokusit të tyre në punë dhe e Gordonit hezitimi për të dalë në pension, pavarësisht dëshirës së saj që ai të kalonte më shumë kohë duke qenë një baba i shkëlqyer.

Mia Thornton

Gordonnga ana e tij, i shpjegoi terapistit të tyre angazhimin e tij për të siguruar një të ardhme të sigurt financiare për Mia dhe fëmijët e tyre, një synim i ndërprerë nga humbja e biznesit. Ai pranoi se ka bërë shumë përpjekje për të arritur stabilitetin ekonomik që parashikonte për familjen e tij.

Mia Thornton

Mia gjithashtu pranoi se terapia, e paraqitur në sezonin 8, fatkeqësisht i përkeqësoi problemet e tyre. Pavarësisht këtyre sfidave, Mia dhe Gordon kanë gjetur sukses në bashkë-prindërimin e fëmijëve të tyre. Ata kanë djalin Jeremiah Carter, 8 vjeç, dhe vajzën Juliana, 6, dhe secili ka një fëmijë nga marrëdhëniet e mëparshme.

Mia Thornton

Aktiv Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt, Mia theksoi aspektin pozitiv të bashkëprindërimit të tyre, duke thënë: “Fëmijët janë të mrekullueshëm” dhe duke theksuar se ata “po bashkëprindërohen shumë mirë”. Ajo përmendi edhe komunikimin e tyre efektiv, duke kundërshtuar çdo keqkuptim publik.