Mia Thornton

Klea

Mia Thornton, 38, kishte leje të flinte me burra të tjerë dhe e hodhi Gordon, 71 vjeç, për një burrë më të pasur!

Mia Thornton, 38, kishte leje të flinte me burra të tjerë dhe e hodhi Gordon, 71 vjeç, për një burrë më të pasur!

Gordon Thorntonsë shpejti-to-be-ex of Amvise të vërteta të Potomac yll, Mia Thorntonderdhet që ai i tha që ta merrte me tipa të tjerë për “nevojat” e saj.

“E di se do të vijë një kohë kur ndoshta nuk do të jem në gjendje të plotësoj të gjitha nevojat e saj”, tha 71-vjeçarja, e cila kohët e fundit ka kryer një operacion të kancerit të prostatës, në një intervistë të botuar të dielën për TMZ.

Mia Thornton

Gordon71-vjeçari nuk u ndal me kaq, duke zbuluar se ai i tha drejtpërdrejt Mia38, për të “gjetur çfarë [she] nevojë[ed]” nga një burrë tjetër.

“Ajo që me të vërtetë më rëndon gjatë gjithë kësaj, është se unë i kisha dhënë leje, dhe megjithatë ajo ende zgjedh të hyjë fshehurazi, zgjedh të gënjejë, zgjedh të ndryshojë vazhdimisht historinë e saj për atë që po ndodh dhe pse po më lë mua,” ai shpjegohet.

Mia Thornton

Siç raportohet, çifti u ndanë në shtator pas një martese 11-vjeçare.

Mia dhe Gordon kanë dy fëmijë së bashku: Jeremiah, 7 vjeç dhe Juliana, 5 vjeç. Secili prej tyre ka gjithashtu një fëmijë nga një lidhje e mëparshme, pasi u martuan në 2012.

Mia Thornton

Gordon shprehu mirëkuptim ndaj e Mias kur foli për TMZ, por ai theksoi se i kishte thënë që të mos e bënte të dyshonte në vërtetësinë e saj dhe t’i mbronte fëmijët e tyre nga çdo dramë e mundshme.

“Thashe [she] mund të shoh dikë – thjesht mos e bëj publike. Jini të kujdesshëm dhe mos i përfshini fëmijët. Epo, ajo është ende duke u fshehur dhe duke menduar se unë nuk e dija, “shtoi ai.

Mia Thornton

Gordon pretendon se ai zbuloi regjistrat e telefonatave gjatë natës mes tyre Mia dhe dashnorin e saj të ri, konkretisht rreth orës 2 të mëngjesit, kur ai nuk ishte në shtëpi.

“E dija se çfarë po ndodhte,” tha ai.

Mia Thornton

Që nga ndarja e tyre, Gordon ka pohuar se Mia ka kaluar te një njeri i ri, i cili ka “qasjen në fonde” që i mungojnë aktualisht.

“Unë absolutisht besoj se ajo që lë mua tani është e lidhur me faktin se unë nuk kam akses në asete dhe fondet e mia janë të kufizuara në këtë moment në kohë,” pohoi babai i tre fëmijëve.

Gordon Thornton

Mia Thornton Thuhet se i ka thënë burrit të saj të larguar për planet e saj me një burrë të paidentifikuar për të “blerë një shtëpi së bashku” dhe “të rritin bizneset së bashku”. Megjithatë, ai pretendon për mediat se marrëdhënia e yllit të realitetit është kryesisht e shtyrë nga motive financiare.

“Unë absolutisht besoj se ajo po më lë mua sepse ajo sheh një përmirësim,” Gordon i supozuar.

Mia Thornton

Gordon shtoi, “Dëshira ime është që kurrë, kurrë, të mos shoqërohem më me të përtej situatës sonë bashkëprindërore. Nëse përfundojmë duke u ribashkuar, do të jetë vërtet vetëm për disa avantazhe për fëmijët. Nuk do të ishte për dashuri.”