Mia lufton shefin e 'hipokritit' Leva

Klea

Mia lufton shefin e ‘hipokritit’ Leva

Leva Bonaparte është e vendosur të marrë nën kontroll ekipin e saj në Republic Garden & Bar. Pas një sezoni debutues ku anëtarët e kastit përkulin rregullat, më konkretisht atë që ndalon pirjen gjatë turnit, Mikpritja jugore shefi dëshiron t’i bëjë gjërat ndryshe këtë herë.

Dhe për fat të keq, ishte nëna beqare Lucía Peña ajo që u bë shembull. Ajo u kap duke marrë një kallam ndërsa ishte në punë dhe për pasojë u pushua nga puna. Megjithatë, ajo kthehet në Republikë për të folur personalisht me Leva gjatë premierës së sezonit 2. Mia Alario përpiqet të flasë edhe në emër të saj. Gjithçka shkoi pak anash.

South Hospitality Sezoni 2: Mia “nuk e merr” vendimin e Levës

“Ju po kërkoni një falje nga Lucía për të pirë në punë?” Mia e pyeti shefin e saj pasi Leva hyri në një bisedë mes Mia-s dhe menaxherit VIP, Maddi Reese.

Ylli Southern Charm shpjegoi se një falje nga Lucía për mosrespektimin e vendit të saj të biznesit, “personalisht do të thoshte shumë”. Leva e ndjeu se nëna beqare i kishte borxh pasi iu “rikthye” pushimi pas lindjes. Kjo deklaratë e ndezi Mian.

“[You brought her back] pas lindjes së një fëmije? Pas pushimit të lehonisë, në thelb çfarë bëjnë kompanitë normale për gratë? E pyeti Mia.

Është një pikë e vlefshme. Një të cilit Leva nuk mund t’i përgjigjet saktësisht përveçse të indinjohet dhe të thotë: “Çfarë po bën, Mia?”

“Jam i mërzitur,” u përgjigj profesionisti i financave. Ndërsa biseda nxehet më shumë, Mia foli për “hipokrizinë që po tregoni si shef”.

“Për çfarë po flet? Nëse jeni kthyer nga shtëpia dhe jeni duke pirë, [that’s an] zjarr i menjëhershëm, – ia ktheu Leva. “Ky është rregulli. A e keni lexuar ndonjëherë manualin tuaj? Nëse pini këtu, keni mbaruar.”

Ndoshta kjo ka të bëjë me shkeljet e rregullave sezonin e kaluar. Gjithashtu, vlen të përmendet se Maddi largohet në mes të punës më vonë në episodin për t’u përballur me të dashurin e saj mashtrues. Ajo ruan punën e saj pavarësisht një rregulli të supozuar që ndalon largimin në mes të turnit.

Mia nuk e “kupton” këndvështrimin e Levës. “Nuk e kuptoj”, tha Mia duke mos qenë në gjendje të “kuptonte” këndvështrimin e Levës. Për të cilën menaxheri i saj u përgjigj: “Unë nuk kam nevojë që ju ta merrni atë.”

“Punonjësit kanë pirë kaq shumë herë këtu,” vuri në dukje Mia.

Leva u detyrua të pyeste: “Në rregull, kë mbaja unë këtu që po pinte atje?”

Mia e quajti veten si një shembull. Për të cilën Leva e pushoi menjëherë. Është e admirueshme që Mia të mbrojë shoqen e saj. Edhe nëse ajo nuk kishte vërtet nevojë për punën në Republic Garden & Bar.

South Hospitality vazhdon të enjten në 9/8c në Bravo.