Quad Webb

Klea

MESY…Dr. Heavenly thotë se Dr. Gregory Lunceford dhe gruaja e re po bashkohen me ‘Married to Medicine’ SHPËTUAN punën e Quad!

MESY…Dr. Heavenly thotë se Dr. Gregory Lunceford dhe gruaja e re po bashkohen me ‘Married to Medicine’ SHPËTUAN punën e Quad!

Quad Webb duhet të falënderojë nga zemra ish-bashkëshortin e saj, Dr. Gregory Lunceforddhe gruaja e tij e re, Lateasha Lunceford për të shpëtuar punën e saj.

Dr. Gregory Lunceford

Sipas Heavenly Kimesarsyeja e vetme Quad Webb është ende një Martuar me Mjekësinë anëtari i kastit është për shkak të Dr. Gregory dhe gruaja e tij e re, Lateasha, duke iu bashkuar serialit të realitetit Bravo.

Dr. Gregory Lunceford

Siç është raportuar më parë, Katër nuk u kërkua të kthehej në shfaqje për sezonin 10 derisa ish-burri i saj dhe nusja e tij e re hynë në foto, duke u mbrojtur pa dashje Katërshe pozicion. Prandaj, vlerësimi dhe jo armiqësia duhet të ngjyroset Katërshe ndjenjat ndaj çiftit për aktin e tyre të sjellshëm të bujarisë.

Quad Webb

Kohët e fundit, në Qiellore Kanali YouTube, Quad Webb u hap dhe tregoi ndjenjat e saj për bashkimin e freskët mes ish-bashkëshortit dhe LaTeasha “Çaj i ëmbël” Luncefordi cili ka hyrë me hijeshi në sferën e Martuar me Mjekësinë, si anëtar i kastit me kohë të plotë. I përfshirë nga një valë emocionesh, Katër rrëfeu se ndjeu një ndjenjë të fortë “mosrespekti”, ndërsa lundron nëpër kapitullin e ri të dinamikës ndërpersonale brenda dhe jashtë shfaqjes.

Quad Webb

Katër shprehu ndjenjat e saj të pakënaqësisë, duke besuar se ajo meritonte një bisedë paraprake përpara se çifti të vihej në qendër të vëmendjes Martuar me Mjekësinë. Duke u ndjerë disi e verbër, Katër u shpreh se e konsideron veten një element themelor, një element kryesor i shfaqjes “që nga konceptimi i tij”.

Quad Webb

Qiellor intervistuar gjithashtu LaTeasha dhe ajo zbuloi disa detaje nga prapaskenat. LaTeasha ndau se producentët i kishin kërkuar në mënyrë të përsëritur që t’i bashkohej shfaqjes dhe ndërsa fillimisht ishte e shqetësuar, ajo pati një ndryshim zemre pas shumë inkurajimit nga Qiellor dhe Dr Jackie Waltersdhe Dr Simone Whitmore. OG-të ndihmuan në ndërtimin e besimit të saj, gjë që e bëri atë të pranonte ofertën.

Kjo zbulesë bëri disa nga Katërshe pyetja e mbështetësve Qiellore besnikëria, siç dukej ajo luajti një rol në bindje LaTeasha për të marrë pjesë në Martuar me Mjekësinë.

Lateasha Lunceford,

Një shikues komentoi: “Por kur Qiellor foli me Katër ajo po e përkrahte Katër duke thënë se ishte mungesë respekti dhe tani Sweet Tea duke thënë Heavenly e inkurajoi atë të vinte në emision!!! A po mendonit për Katërshe ndjenjat apo vetëm vlerësimet tuaja? Jam i zhgënjyer 😞. Kjo do të shkaktojë disa probleme me ju dhe Quad.”

Qiellor u përgjigj: “E keni gabim. Ajo që thashë ishte se e kuptoj se si ajo ndihet e mosrespektuar, unë ende po … por në fund të ditës të gjithë bëmë zgjedhje, ajo bëri të sajat. Katër dhe kjo zonjë nuk ka mish viçi. Ajo nuk u takua me të kur ishin të martuar.”

Një tjetër fanse e zhgënjyer ndau:

“Dang Qiellor Hera e parë që jam i zhgënjyer me ty, kjo është arsyeja pse nuk i besoj askujt, qëndroj me veten time sepse tradhtia është e vërtetë.”

Kimes Qiellore

Ne pergjigje, Qiellor postoi një koment duke shpjeguar këndvështrimin dhe veprimet e saj në lidhje me situatën.

“Kjo për shkak se ju nuk po mendoni për këtë në mënyrën e duhur. Duke pasur Tea në shfaqje u dha atyre një arsye për të mbajtur Quad … Unë në fakt po i ndihmoj ata të dy.”

Parqet Fedra

Siç është raportuar, Amvise të vërteta të Atlantës shap Parqet Fedra po bashkohet I martuar me Mjekësinë për Sezonin 10. Lajmi u konfirmua nga I martuar me Mjekësinë yll, Dr Heavenly Kimese cila është e lumtur të mirëpresë shoqen e saj në kast. Fedra zbuloi se ajo po takohet me një mjek ndërsa fliste në një panel në BravoCon 2022.

Martuar me Mjekësinë Sezoni 10 jep premierë më 5 nëntor, në Bravo, në .