Mesazhi i Heather Gay për Jen Shah: "Jo më kurva jote"

Klea

Mesazhi i Heather Gay për Jen Shah: “Jo më kurva jote”

Gjatë përfundimit të ribashkimit të sezonit 4 të The Real Housewives of Solt Lake City, shikuesit prisnin të dëgjonin historinë e plotë të Jen Shah duke dhënë Heather Gay një sy i zi gjatë një udhëtimi me aktorë sezonin e kaluar. Heather i kaloi dy vitet e fundit duke gërshetuar dhe duke endur pyetje të syve të zinj për të mbrojtur Jen. Gjithçka vazhdoi deri në finalen e sezonit 4. Atje, ajo më në fund zbuloi atë që ne të gjithë dyshonim – Jen ishte (gjoja) autorja.

Por, shumë shikues mbetën pak të zhgënjyer me paqartësitë dhe detajet e munguara në llogarinë e Heather. Ne ende nuk morëm shumë më tepër përveç se Jen e bëri atë dhe alkooli ishte i përfshirë. Jen nga ana e saj i ka mohuar të gjitha këto nga burgu.

Në përfundim të bisedës, prezantuesi i ribashkimit Andy Cohen e inkurajoi Heather t’i drejtohej drejtpërdrejt Jen-it për këtë, në rast se ajo po shikonte nga zhurma. Heather bëri pikërisht këtë dhe e bëri shumë të qartë se ajo ka mbaruar së mbajturi sekretet e Jen-it dhe ka shërbyer si shtroja e saj e derës.

Heather ka mbaruar duke mbrojtur Jen

Sipas Heather, gjithçka në lidhje me syrin e zi ishte e paqartë – përveç se Jen ia dha asaj. “Sinqerisht, ishte shumë e pirë dhe të nesërmen në mëngjes u zgjova me syrin e zi. E dija që e kisha marrë nga Jen. Nuk e dija si, por e dija që e kisha marrë nga Jen. Ajo ishte personi i parë që i dërgova mesazhe, ajo erdhi në dhomë, ajo tha: “A ju dhashë atë?” Unë i thashë: “Mos u shqetëso, unë do të mbuloj”.

Emisioni zbuloi pamjet e papara të mëngjesit të mëpasshëm. Audioja nuk ishte e qartë, por Heather pohoi se Jen rrëfeu duke thënë: “Të bëra këtë, nuk mund ta besoj që ta bëra atë ty”. Heather u përgjigj: “Mos u shqetëso për këtë, të kuptova.” Produksioni vuri në dukje, “Heather tani pretendon se ky filmim i tregon ata duke diskutuar për syrin e zi.”

Heather shprehu frikën e saj nga Jen dhe u kërkoi falje shokëve të saj të filmit dhe produksionit. Gratë e tjera në kast – armiku publik numër 1 i SLC përfshirë Monica Garcia – thanë se e kuptonin pse ajo e mbajti sekretin kaq gjatë. Ata i dhanë asaj një hir që i gënjeu.

Andy pastaj i dha Heather mundësinë për t’i dërguar një mesazh Jen.

“Unë do të thoja, nuk jam më kurva juaj dhe më vjen keq që besova në ju… dhe më vjen keq që ju ktheva të gjithëve në mbrojtje të saj,” tha ajo. “Më vjen keq që luftova kundër saj, më vjen keq që nuk respektova fëmijët e mi, familjen time dhe mundësinë time këtu. Dhe unë do të thoja se jam i kënaqur që je në burg, ose mund të mos kisha pasur guximin ta bëja ndryshe.”

Jen nuk i është përgjigjur mesazhit të Heather. Nuk dihet nëse Jen tani është kurva e dikujt në burg.

Ribashkimi i sezonit 4 të RHOSLC po transmetohet tani në Peacock.