Meri Brown SHKARKOHET pasi Christine zbuloi se Kody SHKATËROI unazën e tij të martesës pas takimit me Robyn!

Klea

Meri Brown SHKARKOHET pasi Christine zbuloi se Kody SHKATËROI unazën e tij të martesës pas takimit me Robyn!

Meri Brown SHKARKOHET pasi Christine zbuloi se Kody SHKATËROI unazën e tij të martesës pas takimit me Robyn!

Meri Brown mbytet gjatë pjesës së dytë të “Gratë e motrave: Një për Një” e veçantë, pasi mësova këtë Christine Brown dished një anekdotë personale rreth e Kodit Unaza origjinale e martesës me mikpritësen, Sukanya Krishnan.

“Jam jashtëzakonisht i frustruar tani. Përtej,” Meri thotë në një preview për episodin e së dielës. “Pasi bëmë regjistrimin e intervistave 1-në-1 me Suki-n, kuptova se u shfaq një histori për mua që nuk është një histori që unë e kam ndarë ndonjëherë publikisht.”

Meri Brown

Meri bëhet emocionale ndërsa ajo shpjegon-“Kjo është historia ime për të treguar kur, ku dhe si dua. Dhe dikush tjetër e mori përsipër ta tregonte atë histori. Dhe tani jam i detyruar të flas për këtë. Nuk jam i lumtur për këtë.”

Kristina51 vjeç, derdhi detaje pas Kodi dhe e Merit marrëdhënie e larguar përpara ndarjes së çiftit, teksa ajo zbuloi historinë e çrregullt të ish-it të saj unazë martese.

Christine Brown

Meri, 52, vuri re se Kodi kishte veshur një unazë të re që dukej se ishte nga gruaja e tij e katërt, Robyn Brown, gjatë një episodi që u transmetua në tetor.

“Këtu ka një histori të pasme. Nuk më duket sikur është krejt vendi im, por ja ku jemi.” Kristina thotë, duke shtuar se të dyja Kodi dhe Meri kishte një unazë martese pasi lidhi nyjën, në vitin 1990.

Gratë Motra

Kristina shpjegoi se Kodi e mbante unazën për vite me radhë, por që më pas ajo u zhduk Robin hyri në vendngjarje. Meri dhe Kodi i divorcuar ligjërisht në vitin 2014, pra Kodi mund të martohej Robin dhe adoptoi tre fëmijët e saj nga një martesë e mëparshme. Meri dhe Kodi ishin të lidhur shpirtërisht derisa vendosën të ndaheshin, në janar.

“Ai shkriu unazën, shpëtoi arin, shpëtoi diamantet.” Kristina zbuluar në episodin e së dielës. “Epo, Meri kuptova se ajo thotë: ‘Epo, ku është unaza ime? Nuk e vesh më.’ Ai thotë: ‘E shkriva’. Pikërisht ashtu. Ai thotë: ‘Nuk doja Meri të kesh më kontroll mbi mua dhe pushtet mbi mua’”.

Kristina ndau se të katër gratë e dhuruara Kodi me një grup të quajtur unazë Claddagh, një bizhuteri që simbolizon dashurinë, besnikërinë dhe miqësinë. Kody, Meri, Janelle, Christine dhe Robin të gjithë mbanin aksesorin Celtic për vite me radhë, deri Kodi dhe Kristina mori vendimin për t’u ndarë, në nëntor 2021. Janelle u nda nga patriarku një vit më vonë dhe Meri ndoqi shembullin, në janar.

Kodi po mbante një unazë të re ndërsa filmonte sezonin 18, në 2022.

Meri komentuar mbi e Kodit Unazë “ndryshe” gjatë episodit të tetorit, por nuk e prisja Kristina për të ndarë historinë emocionale me shikuesit.

“Nuk ishte e Kristinës biznes për të thënë,” Meri deklaron. “Nëse do të doja ta kisha ndarë atë histori në 13 vitet e fundit në mënyrë publike, do ta kisha bërë këtë.”

Kody Brown

Pjesa e dytë e Gratë Motra: Një për Një transmetimet speciale të dielën, në orën 22:00 ET, në TLC.