Meri Brown

Klea

Meri Brown pyetje për ‘Gratë Motra’ Utah Lëviz sepse dëshiron një lidhje romantike me Kody

Meri Brown pyetje për ‘Gratë Motra’ Utah Lëviz sepse dëshiron një lidhje romantike me Kody

Meri Brown përpiqet t’i japë një lajm të madh burrit të saj të larguar, Kody Browndhe gruaja e tij e mbetur, Robinnë episodin e së dielës në Gratë Motra.

Meri Brown

Një pamje paraprake e lëshuar e veçorive të episodit të ardhshëm Meri duke i treguar shoqes së saj, Jen, për planin e saj për të zhvendosur biznesin e saj të veshjeve nga Flagstaff, Arizona në Utah.

“Më duhet të lejoj Robin e di sepse ndihem sikur ajo është e vetmja që me të vërtetë do të kujdeset dhe sinqerisht do të ketë një lloj problemi me të.” Meri i thotë shoku i saj, i cili kishte vrapuar e Merit B&B në muajt që nga vdekja e nënës së saj.

Gratë Motra

Meri Brown pranon se vendimi i saj i kishte shkaktuar “ankth”, but Jen e siguron atë se Robin do të kuptojë.

Meri Brown

Meri Brown rrëfen se ajo është gjithashtu nervoze për të treguar Kodi të planit të saj të biznesit.

“Do të doja marrëdhënien time me Kodi për të arritur në një vend ku kemi një marrëdhënie të mirë martesore, por nuk është aty ku është tani.” Meri pranon. “Dhe ndihem sikur kur i them atij se do ta çoj biznesin tim në B&B, ai do ta interpretojë këtë pasi kam mbaruar me këtë marrëdhënie dhe nuk është këtu ku jam.”

Meri Brown

Meri51 vjeç, njoftoi se ajo dhe Kodi, 54 vjeç, zyrtarisht ndaheshin në janar, pas një martese 30-vjeçare. Dyshja kanë postuar një deklaratë të përbashkët në faqet e tyre përkatëse në Instagram.

Deklarata thoshte: “Pas më shumë se një dekade që punuam në lidhjen tonë në mënyrat tona unike, ne kemi marrë vendimin për të ndërprerë përgjithmonë marrëdhënien tonë martesore. Gjatë këtij procesi, ne jemi të përkushtuar ndaj dashamirësisë dhe respektit ndaj njëri-tjetrit dhe ndaj të gjithë anëtarëve të familjes sonë, si dhe jemi të përkushtuar për shërimin e vazhdueshëm të çdo dhe të gjitha marrëdhënieve brenda familjes, në mënyrë që të mund të ecim përpara me falje, hir. dhe dashuri.”

Meri Brown

Kodi deklaruar gjatë dhjetorit 2022 Gratë e motrave: Tregojini të gjitha që ai nuk e “konsideroi [himself] të jesh i martuar të jesh Meri” Meri konfirmoi gjatë segmentit të saj se Kodi ishte ai që “mori vendimin” për t’i dhënë fund gjërave.

Meri Brown

Tifozët e dinë këtë Christine Brown ishte i pari që u largua nga martesa pluraliste, duke dhënë lajmin bombë në Instagram në nëntor 2021, pas një martese shpirtërore 25-vjeçare. Kodi është aktualisht me gruan e tij të mbetur dhe të vetme ligjore, Robyn Brown, me të cilin u martua shpirtërisht në vitin 2010. Kodi dhe Robin e lidhi ligjërisht nyjën në vitin 2014 gjë që lejoi Kodi për të adoptuar të Robinit tre fëmijë nga një martesë e mëparshme.

Meri Brown

Kodi dhe Meri ishin larguar prej vitesh përpara ndarjes së tyre zyrtare. ne vitin 2015, e Merit Marrëdhënia skandaloze me një mustak në internet dëmtoi marrëdhënien e tyre tashmë të brishtë përtej riparimit.

Gratë Motra

Meri dhe Kodi ndaj një fëmijë të rritur, Leon, dikur Mariah, i cili doli si transgjinor në 2022.

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 ET, në TLC.