Sister Wives

Klea

Meri Brown mohon Robyn, thotë se nuk janë më ‘gratë motra’

Meri Brown mohon Robyn, thotë se nuk janë më ‘gratë motra’

Meri Brown deklaron se për shkak se martesa e saj me Kody Brown ka mbaruar, ajo nuk e konsideron më Robyn Brown bashkëshortja e saj motra, gjatë pjesës së tretë të “Gratë e motrave: Një për Një” e veçantë.

Meri Brown

Meri dhe Robin kanë ruajtur një miqësi ndër vite, dhe Robin loboi vazhdimisht për Kodi për t’u pajtuar me gruan e tij të parë pasi romanca e çiftit shkoi në jug.

Robyn Brown

Meri pranon se lidhja e saj me Robin ishte bërë e ndërlikuar që nga ndarja zyrtarisht Kodi.

“Më duket sikur lidhja ime me Robinsikur kjo është diçka për të cilën ajo dhe unë po punojmë dhe po përpiqemi ta kuptojmë dhe të lundrojmë sepse është ndryshe.” Meri tregon prezantuesja, Sukanya Krishnan, në një klip paraprak nga episodi i së dielës.

Gratë Motra

Meri ndan miqësinë me të Robin u zhvendos në vazhdën e shpërthimit të familjes.

“E dini, aq sa mendoj se do të donim të thoshim, ‘Jo, nuk është (ndryshe)’ është sepse tani jam miq me gruan e ish-burrit tim dhe emocionalisht nuk jam ende 100% atje.” ajo tha.

Meri Brown

e Kodit gruaja e tretë dhe e para që u largua, Christine Brown, dhe e Kodit gruaja e dytë, Janelle, kanë rënë dakord që ende e konsiderojnë veten si motra. Meri nuk mund të thoshte të njëjtën gjë për marrëdhënien e saj me Robin.

“Jo, sepse kur je grua motër, është sepse je e martuar me të njëjtin burrë dhe unë jam beqare.” Meri vë në dukje.

Kody Brown

Meri aktualisht jeton në Utah pasi u largua nga Flagstaff, Arizona, Kodi dhe të Robinit bazë në shtëpi. Meri ndan se ajo është ndjerë më pak e vetme që nga pushimi.

“A keni një sistem më të madh mbështetjeje atje?” e pyet Krishnan.

Meri Brown

Meri ndan – “Shoqja ime më e mirë Jenn është personi i vetëm në dekadën e fundit që i kam besuar më shumë se kujtdo tjetër.”

“Po e pranon se nuk u beson grave motra? Më ndihmo ta kuptoj këtë,” përgjigjet Krishnan.

Meri Brown

Meri Përgjigjet – “Sepse e di që (Xheni) më ka kurrizin. E di se çfarëdo që të dua, ajo do të më mbështesë. E di që ajo nuk del duke folur për mua.

e pyet Krishnan Meri për të shpjeguar ndryshimin midis miqësisë së saj me Jenn dhe atyre që ndante me ish-gratë e motrës së saj.

“Ata nuk më kanë shpinën,” tha ajo. “Oh, meqë ra fjala, unë nuk kam gra motra, vetëm FYI.”

Gratë Motra: Një-në-Një

Meri e kthen komentin e saj pasi Krishnan e thekson këtë Robin ishte nxitësja e tifozëve të saj prej vitesh.

Robin e kam shpinën, po” Meri pranon.

Robyn Brown

Klipi kërcen te Christine, e cila tingëllon për të shpjeguar pse nuk ka miqësi me të Robin.

“Epo, unë nuk i besoj asaj. Unë mendoj se ajo thotë një gjë, por bën një tjetër. Kristina pohon. “Si mund të thuash që dëshiron gjithë tablonë e madhe të familjes, por pastaj bëj të gjitha këto gjëra të veçanta me të Kodi? Si mund të thuash se dëshiron gjithë foton e madhe të familjes kur ai është në shtëpinë tënde gjatë gjithë kohës?”

Ajo sqaron se nuk dëshiron të hedhë mbi të gjithë fajin për prishjen e familjes Robin.

“Unë mendoj se ne ndoshta të gjithë kishim diçka të bënim me këtë,” thotë ajo.

Gratë Motra: Një-në-Një

Megjithatë, Kristina rithekson se ajo nuk ka plan të ndjekë një miqësi me të e Kodit gruaja e katërt.

Ajo thotë: “Unë nuk do të jem shoqja e saj sepse nuk e besoj”.

Gratë Motra: Një për Një speciali vazhdon të dielën, në orën 22:00 ET, në TLC.