Meri Brown mendon se Kody 'nuk do të bëjë keq' për lëvizjen në Utah

Klea

Meri Brown mendon se Kody ‘nuk do të bëjë keq’ për lëvizjen në Utah

Shikuesit e Gratë Motra kanë shikuar Kody Brown shtyn gruan e tij të parë, Meri Brown, gjithnjë e më larg me kalimin e viteve. Më në fund, ajo ka gjetur guximin për ta lënë atë në vend që të qëndrojë në një marrëdhënie pa dashuri. Por ajo është emocionuese për zgjedhjen e saj për t’u kthyer në Utah dhe e shqetësuar për reagimin e Kody.

“Thjesht nuk më pëlqen ndryshimi dhe është i frikshëm”, i rrëfen Meri gruas së motrës dhe mikut të ngushtë Robyn Brown. “E di gjithashtu që je i vetmi që kujdesesh për këtë.”

Në një vështrim të fshehtë të episodit të 1 tetorit, Meri parashikoi se Robyn do ta shihte atë duke u larguar si fundi i ëndrrës së saj për të pasur familjen e madhe poligame. Ndërsa Kody “thjesht nuk do të bëjë mut… Unë mendoj se ai do të thotë: “Epo, shiko, të thashë kështu, ajo është ajo që po largohet.” US Weekly ka detajet.

Duke u zhvendosur në B&B të saj në Utah

Meri pranon se zhvendosja e biznesit të saj të veshjeve në Lizzie’s Heritage Inn “më streson në shumë nivele”. Megjithatë, ajo ende planifikon të mbajë një shtëpi Flagstaff dhe të ndajë kohën e saj mes atje dhe Jutës.

Ndërsa Robyn mbështet zgjedhjen e Merit, ajo shqetësohet në një rrëfim se Meri mund të largohet përgjithmonë. “A do të vazhdojë të vendosë më shumë pjesë të vetes atje që përfundimisht do ta çojnë deri atje?” ajo pyet. Robyn nuk u regjistrua për të qenë gruaja e vetme e Kody.

Kody dhe Meri u martuan në vitin 1990. Në vitin 1993, ata shtuan Janelle Brown në familjen e tyre dhe më pas Christine Brown në 1994. Në vitin 2010, Kody u martua shpirtërisht me Robyn Brown. Më pas në vitin 2014, Kody dhe Meri u divorcuan në mënyrë që ai të mund të martohej ligjërisht me Robyn dhe të adoptonte tre fëmijët e saj. Megjithëse ai dhe Meri ende e konsideronin veten të martuar shpirtërisht, marrëdhënia e tyre nuk ishte kurrë e njëjtë më pas.

Frika e Robyn përfundimisht u bë e vërtetë kur Kody dhe Meri njoftuan ndarjen e tyre në janar 2023. Largimi i Merit pason atë të Christine në 2021 dhe Janelle në 2022. Kody dhe Meri kanë një fëmijë të rritur, Leon Brown.