Meri Brown konfirmon kthimin e bashkëshorteve të motrës

Klea

Meri Brown konfirmon kthimin e bashkëshorteve të motrës

Gratë Motra kasti mund të jetë në një vend të çuditshëm, por Meri Brown nuk ka përfunduar ende me ekskluzivitetin. Siç e dinë fansat, shfaqja ishte parashikuar e Kody Brown marrëdhëniet me katër gratë e tij.

Sigurisht, me kalimin e kohës, ato marrëdhënie filluan të shkatërroheshin. Përfundimisht, Kody do të divorcohej nga tre nga gratë e tij, përfshirë Meri. Por siç thonë ata, shfaqja duhet të vazhdojë.

Edhe pse Meri nuk do të jetë më gruaja e Kody, ajo do të jetë sërish pjesë e dramës. Dhe ndërsa konfirmoi rikthimin e saj, Meri konfirmoi edhe disa supozime për Kody.

Meri pretendon se Kody do të mbetet monogam me Robin

Ndërsa ishte në Podcast-in Miss Understood, Meri konfirmoi se do të kthehej te Sister Wives për sezonin 19. Rachel Uchitel pyeti, “Sezoni 19 po ndodh këtë vit, apo jo? Jeni pjesë e saj?” Meri u përgjigj me turp, duke thënë: “Unë jam afër.” Ajo konfirmoi se ishte e emocionuar për sezonin e ardhshëm, ndërsa konfirmoi gjithashtu, “Unë nuk do të shkoj askund”.

Gjatë bisedës së Merit me Rashelin, të dy folën jo pak edhe për Robyn Brown, gruan e mbetur të Kody. Rachel përmendi thashethemet e gjata se Kody u interesua vetëm për Robyn për të provuar ta bënte shfaqjen e mundshme edhe më tërheqëse. Megjithatë, Meri e mbylli këtë ide. Ajo konfirmoi se Robyn dhe Kody po flisnin edhe para fillimit të shfaqjes.

Rachel gjithashtu vuri në dyshim ndjenjat e Robyn në mes të divorceve të Kody. “Unë mendoj se ishte e vërtetë,” konfirmoi Meri, duke iu referuar shqetësimit të Robyn për humbjen e grave të motrës. “Edhe pse duken sikur janë në një marrëdhënie monogame?” pyeti Rakela. “Ata janë,” konfirmoi Meri.

Kur Rachel e pyeti nëse Kody dhe Robyn mund të shtonin një person tjetër në martesën e tyre, Meri tha: “Oh, dyshoj shumë se do ta bëjnë. do të isha i tronditur. Ai nuk do të – jo. E kam dëgjuar ta thotë atë.” Megjithatë, pavarësisht se Robyn ishte e lumtur në një marrëdhënie monogame, Meri nuk e vuri në dyshim dhimbjen e saj pasi martesa poligame e Kody u shpërbë.