Meri Brown "A nuk e pa kurrë" rënien e familjes

Klea

Meri Brown e hapur për t’u pajtuar me ish-gratë motra

Në sezonin 18 të Gratë Motra, Janelle Brown dhe Christine Brown të ​​dy e bënë mjaft të qartë se kanë mbaruar me ish-in e tyre, Kody Brown, si dhe me dy gratë e tjera të tij. Asnjëra nga gratë nuk ka dëshirë të vazhdojë një lidhje me asnjërën Meri Brown ose Robyn Brown.

Nga ana tjetër Meri duket se ndihet ndryshe. Ndoshta për shkak se familja e gjerë Brown ishte gjithçka që ajo dinte për 30+ vjet, ajo nuk është kundër një pajtimi. Ajo do të donte të kishte përsëri një marrëdhënie të ngushtë me ish-bashkëshortet e motrës së saj. Por a ishin ata ndonjëherë edhe afër në fillim?

Në një intervistë me People, Janelle dhe Christine treguan se si ndihen që kanaçe me krimba marrëdhëniet e tyre përkatëse me Merin dhe Robin që kur të dy u larguan nga Kody.

Thjesht jo shumë të përbashkëta

Christine pranon se nuk ka folur vërtet me Robyn ose Meri që nga ndarja e saj nga Kody. Gjashtë fëmijët e saj janë të gjithë ende vëllezër e motra me fëmijët e tjerë të Kody-t, kështu që ata ende “ndeshen me njëri-tjetrin” në funksionet familjare. Në ato raste, ata rrallë shkëmbejnë më shumë se një “përshëndetje” e shpejtë dhe një “thotë dremitje”.

Nga ana e saj, Janelle thotë se nuk ka shkëmbyer asnjë fjalë as me Merin dhe as me Robin. “Do të qëndrojë e ndarë,” thotë ajo. “Unë nuk kam nevojë të jem afër asnjërit prej tyre, me të vërtetë.” Meri dhe Janelle nuk ishin asnjëherë afër fillimit. Ata madje u përpoqën të shëronin marrëdhënien e tyre përmes terapisë kur familja jetonte në Las Vegas, por ata nuk dukej se kurrë nuk kishin bërë ndonjë përparim.

Janelle shpjegon se ajo thjesht nuk ka pasur kurrë ndonjë “afinitet” as për Merin, as për Robin. “Ne të gjithë ishim pjesë e një familjeje,” thotë ajo. “Të gjithë kemi punuar shumë kur ishim pjesë e së njëjtës familje, por tani thjesht nuk ka shumë gjëra të përbashkëta.”

Meri nuk “mbyll asnjë derë”

Ndërsa pranon se nuk ishte e sigurt se si do të dukej një marrëdhënie me Christine dhe Janelle, Meri kupton se ata do të duhet të punojnë së bashku për të rindërtuar një lidhje. “Do të marrë të gjitha palët e përfshira, e dini se çfarë dua të them?” ajo tha. “Por unë nuk do të mbyll asnjë derë.”

Tre nga katër gratë e Kody e lanë atë brenda 14 muajve nga njëra-tjetra. E para që u largua ishte Christine, e cila u largua në nëntor 2021 pasi kuptoi se donte më shumë një partneritet të dashur sesa mund të ofronte Kody. Më pas ishte Janelle në dhjetor 2022, pas një përleshjeje të madhe shpërthimi që u filmua për shfaqjen. Një muaj më vonë, Meri më në fund dha dorëheqjen pasi ishte në një lidhje platonike dhe të largët me Kody prej vitesh. Sobbin’ Robyn, e cila ka aftësinë e mahnitshme për të qarë pa derdhur kurrë një lot, është gruaja e fundit në këmbë.

Christine gjeti “dashurinë e jetës së saj” (merre atë, Kody) dhe prezantoi publikisht të dashurin e saj të ri David Woolley në ditën e Shën Valentinit 2023. Ata u martuan më 7 tetor 2023 dhe Janelle ishte pjesë e festës së nusërisë. As Meri dhe as Robyn nuk ishin të ftuar në dasmë.

Para dasmës, Christine i bëri të qartë të fejuarit të saj se ajo dhe Janelle ishin një paketë. “Unë i thashë atij … “Unë kam shumë fëmijë dhe kam një grua motër, dhe kudo që shkoj, Janelle duhet të vijë me mua dhe të gjithë fëmijët e saj të vijnë gjithashtu me mua,” i tha ajo Davidit në atë kohë. “Nuk jam vetëm unë. Dhe ai thotë: ‘OK. NE RREGULL.'”

Sister Wives tani po transmetohet në Max and Discovery+.