Meri Brown e bashkëshorteve të motrave pranon se familja "e dështuam vetë"

Klea

Meri Brown e bashkëshorteve të motrave pranon se familja “e dështuam vetë”

Familja Brown po shpërbëhet. Sigurisht, ky fakt nuk është më një lajm. Martesat e Kody Brown kanë vite që po shpërbëhen.

Gratë Motra shikuesit e kanë parë shkrimin në mur për një kohë të gjatë. Në vitin 2014, Kody dhe Meri Brown i dhanë fund martesës së tyre të ligjshme. Pandemia i përkeqësoi problemet midis Kody dhe Janelle.

Në vitin 2021, Kody dhe Christine i anuluan gjërat gjithashtu. Tani, gjithçka që mbetet është martesa shpirtërore me Robin. Raportet sugjerojnë se të dy mund të provojnë monogaminë. Pra, çfarë ndodhi? Epo, dëgjojeni nga buzët e tyre.

Kody mendon se “nuk kishte mjaft besnikëri”

Në një video të ndarë me PEOPLE, anëtarët e familjes Brown shikuan pamjet e ceremonisë së angazhimit të tyre nga viti 2013, duke shtuar reflektime dhe komente. As 30 sekonda pas videos, Robyn filloi të qante, gati sa nuk u shpërtheu. Ajo tha, “Unë nuk mund ta shikoj këtë,” dhe furishëm u përpoq të ndalonte pamjet. Ajo gjithashtu hoqi mikrofonin e saj dhe tha: “Kam nevojë për një pushim”.

Kur Meri mbaroi së shikuari pamjet, ajo tha: “Jam shumë e inatosur me ne. Secili prej nesh. Ne vetë dështuam.” Christine tha gjithashtu, “Kjo është një nga gjërat e mia që vendosa – që edhe pse kam lënë Kody dhe kam lënë familjen dhe gjithçka, kjo është një nga ato ditë që ishte e veçantë.”

Janelle tha në mënyrë të ngjashme: “Ne të gjithë derdhëm zemrën dhe shpirtin tonë në deklaratën e misionit.” Ajo reflektoi për sjelljen e këshilltarit të familjes për të ndihmuar. “Unë rezonova me të,” shtoi ajo. Sa i përket Kody-t, ai tha: “U ndjeva sikur ishte kaq i frymëzuar. “Ne thjesht nuk arritëm ta respektonim atë … Thjesht nuk kishte mjaft besnikëri në familje.” Besnik nga kush Kody?

Sister Wives: Look Back transmetohet në TLC të dielën në orën 22:00 ET.