Meri Brown "A nuk e pa kurrë" rënien e familjes

Klea

Meri Brown “A nuk e pa kurrë” rënien e familjes

2023 nuk ka qenë viti i Kody Brown. Si Gratë Motra shikuesit e kanë parë këtë vit, Kody po përpiqet të mbajë qoftë edhe një nga martesat e tij, e lëre më katër. Ai nuk i ka trajtuar mirë ndarjet, duke shprehur pakënaqësinë e tij para kamerave.

Meri Brown ishte gruaja e parë e Kody-t; të dy u martuan në vitin 1990. Në fillim të vitit 2023, të dy njoftuan përmes Instagramit se po planifikonin të “ndërprenin përgjithmonë marrëdhënien tonë martesore”. Në emision, Kody u shpreh se marrëdhënia nuk “kishte më zjarr”.

Tani, Meri ka përfituar nga rasti për të përsiatur për lidhjen dhe se si ka ecur.

Pavarësisht të gjithave, Meri Brown nuk i vjen keq për asgjë

Duke folur me PEOPLE, Meri ka reflektuar se ku ka përfunduar. “Është shumë zhgënjyese për mua,” tha ajo. “Dhe gjithashtu, kuptoj se ne të gjithë jemi individë unikë dhe duam më të mirën për veten tonë. Dhe nëse më e mira për veten tonë nuk është brenda së njëjtës strukturë familjare që kemi ndërtuar dhe që kemi pasur për kaq shumë kohë, është ajo që është, dhe unë dua që të gjithë të jenë të kënaqur me vendin ku janë.”

Sa i përket faktit nëse ajo mund ta parashikonte ndarjen e saj të tanishme nga Kody, Meri tha: “Nuk ishte diçka që kam parë të ndodhte ndonjëherë në martesën time, veçanërisht kur u martuam 33 vjet më parë… Dhe ndërsa ndërtuam familjen, ju thjesht donit mos mendoni se ajo që do të ndodhë do të ndodhë. Ju nuk e dini. Ti nuk ja ke idenë.”

Megjithatë, ajo ndjeu se “i dha [her] të gjithë” për të shpëtuar marrëdhënien. “Kam bërë gjithçka që kam mundur të bëj. Dhe nëse do të largohesha më shpejt, do të kishte pasur gjithmonë një pyetje në mendjen time nëse bëra gjithçka që mund të bëja? Por unë jam shumë i sigurt duke ditur se bëra gjithçka që munda të bëja dhe jam shumë i qetë me kohën dhe mënyrën se si u zhvillua e gjitha.”

Meri u shpreh gjithashtu se përkundër gjërave që mund të kishte bërë ndryshe, nuk ishte penduar. “Familja ime dhe jeta që kam jetuar dhe të gjitha përvojat që kam pasur kanë kontribuar vetëm në atë që jam tani, kështu që nuk mund të pendohem aspak për këtë.” Ajo shtoi, “Unë me të vërtetë dua që të gjithë të jenë në një vend paqësor me veten e tyre.”

Sister Wives vazhdon të dielave në orën 22:00 ET në TLC.