Meredith Marks shpjegon theksin britanik të dehur në RHOSLC

Klea

Meredith Marks shpjegon theksin britanik të dehur në RHOSLC

Episodi i kësaj jave të Amvisat e vërteta të Solt Lake City ishte një për librat. Sezoni 4 ka nisur fuqishëm dhe Meredith Marks është një arsye e madhe pse. Ajo doli nga porta duke u lëkundur nga Whitney Rose për të shkuar pas vaskës së saj, dhe tani ajo ka Angie Katsanevas në pamjet e saj. Për fat të keq për Meredith, ajo kishte pirë disa gota verë përpara përballjes së saj të madhe me Angie në Episodin 3. Fjalimi i saj ishte i paqartë dhe ajo dukej se rrëshqiste në një theks të çuditshëm britanik nganjëherë. Tani, Meredith ka folur për ato skena gazmore.

Fajësoni alkoolin!

Meredith tha se ajo nuk është e vetëdijshme për ndryshimin e theksit “kur po ndodh” ndërsa fliste në podcastin Mention It All. Megjithatë, duke parë prapa, është e qartë si dita. “Zakonisht kjo ndodh në gotën time të dytë të verës, britanikët dalin. Nuk e di pse. Është një gjë e çuditshme”, tha ajo.

Ylli i RHOSLC më pas hulumtoi pse theksi i saj ka ndryshuar pak në shumë raste.

“Nëse vini re … theksi im dhe modelet e vokalit ndryshojnë gjatë gjithë kohës sepse marr gjëra nga kushdo që flas,” shpjegoi Meredith. “Pra, nëse jam në telefon me një shok në Teksas, mund të kem pak tërheqje në jug kur ta mbyll telefonin.”

Sinqerisht, mund të lidhem. Si britanike, sa herë që më viziton tezja ime Teksane, mund të ndiej pak nga ajo tërheqje që rrëshqet në veten time. Unë kam gjithashtu një mik në Australi, dhe kjo duhet të jetë një nga thekset më tërheqëse që ekziston! E lidhur, Meredith.

Nëse Merr britanik do të rikthehet apo jo ndërsa sezoni 4 vazhdon, mbetet për t’u parë. Megjithatë një gjë është e sigurt; ajo do të sjellë dramën nëse vrojtimi paraprak i episodit tjetër do të ndodhë!