Meredith Marks premton 'Volatile and Wild' RHOSLC Sezoni 4

Klea

Meredith Marks premton ‘Volatile and Wild’ RHOSLC Sezoni 4

Amvise të vërteta të Solt Lake City fansat po presin me padurim sezonin 4. Do të jetë një dinamikë krejtësisht e re me largimin dhe burgosjen e Jen Shah. Mary Cosby është kthyer në gjithë lavdinë e saj të çuditshme.

Meredith Marks është gati që fansat ta shohin sezonin e ardhshëm. Ky i preferuar i fansave ka qenë gjithmonë transparent me fansat. Ajo trajtoi çështje që kanë të bëjnë me shëndetin mendor dhe komunitetin LGBTQ+.

Meredith e ka përdorur platformën e saj në mënyrë të mrekullueshme. Por ajo është gjithashtu shumë argëtuese dhe sjell drama në grup. Kryesisht për shkak se sjellja e saj e qëndrueshme nxit zonjat e tjera. Dhe Sezoni 4 premton të jetë po aq argëtues.

Meredith premtoi se “nuk po i fillonte gjërat”

Meredith ka ngacmuar sezonin e ri në një intervistë për Pride. Ajo zbuloi se pritshmëritë e saj për menaxhimin e konfliktit nuk janë përmbushur gjithmonë.

“Të gjithë kemi pasur kohë të vështira gjatë këtyre viteve të fundit, qoftë në dinamikë me njëri-tjetrin apo me situata dhe histori personale. Unë shpresoja se të gjithë do të ishin në gjendje t’i linin gjërat mënjanë dhe të ecnin përpara në një trajektore pozitive, por kjo nuk ndodh gjithmonë, “tha Meredith.

Më në fund ndodhi me shoqen e saj të gjatë, Lisa Barlow, me të cilën Meredith pati një grindje.

“Do të shihni se ne jemi padyshim në një vend më të mirë se sezonin e kaluar. Ju duhet të shikoni dhe të shihni udhëtimin tonë”, zbuloi Meredith.

Me kë do ta bëjë Meredith këtë sezon?

Pra, me kë do të grindet fashionistja këtë sezon? Epo, Meredith tha se ishte ylli i sapo promovuar i RHOSLC, Angie Katsanevas.

Meredith vuri në dukje një koment të mëparshëm që bashkë-ylli i saj bëri në lidhje me pritjet e marrëdhënies.

“Unë nuk mendoj se kam pasur shumë për të thënë për Angie përveç [the] ribashkim. Ajo tha publikisht se nuk do të bëhej kurrë shoqe me mua, kështu që këtu nisin gjërat. Nuk e detyroj veten askujt. Nuk jam ky. Të gjithëve u pëlqen të vijnë për mbretëreshën,” ngacmoi Meredith.

Meredith mund të etiketohet si prima donna mbretërore e shfaqjes me mënyrën se si ajo mbart veten. Sjellja e saj e ftohtë dhe e mbledhur është e admirueshme. Por sërish sjell dramën. Si zakonisht, Meredith zgjedh të shkëputet nganjëherë.

“Sezoni ynë është me energji super të lartë. Është argëtuese dhe qesharake në shumë mënyra, por është shumë e paqëndrueshme dhe e egër. Nuk mungon energjia. Unë nuk po i filloja gjërat, më lejoni ta them kështu. Unë do të angazhohesha nëse do të më duhej … si përgjigje. Ndonjëherë unë reagoja në vend që të përgjigjesha, gjë që nuk është e mrekullueshme, por jam shumë… Unë jam njeri,” tha ajo për ndjenjën e përgjithshme të sezonit 4.

Shikoni sezonin e ri të Real Housewives of Salt Lake City më 5 shtator, 9/8c në Bravo.