Meredith Marks premton ribashkim 'Intense' RHOSLC të sezonit 4

Klea

Meredith Marks premton ribashkim ‘Intense’ RHOSLC të sezonit 4

Sezoni i ribashkimit po afrohet me shpejtësi për shumë ekskluzivitete të Real Housewives. Ndoshta kryesorja midis tyre është ajo e ardhshme Amvise të vërteta të Solt Lake City Ribashkimi i sezonit 4. Përfunduesi i sezonit 4 është ngacmuar pafund nga anëtarët e kastit të RHOSLC.

Ky sezon ka qenë një nga më plot ngjarje në historinë e shkurtër të shfaqjes. Ndonëse gjërat mund të kenë filluar në kushte të pasigurta për shkak të mungesës së Jen Shahut, pjesa tjetër e kastit e zgjidhi këtë problem pa asnjë ndërprerje.

Edhe pse është e vështirë të thuhet se kush ka shërbyer më shumë këtë sezon, Meredith Marks është padyshim një pretendent. Nga Whitney Rose te Angie Katsanevas, Meredith u ka dërguar yje zuzaresh bashkëpunëtorëve të saj. Ndoshta ato dridhje do të vazhdojnë në ribashkim.

Një fjalë e Meredith për të përshkruar ribashkimin: “Crazy”

Messenger pati mundësinë të fliste me Meredith gjatë eventit të Kathy Hilton “DIRECTV Celebrates Christmas at Kathy’s”. Kur u pyet për ribashkimin, Meredith zbuloi se ishte “shumë intensive [and] shume serioz.” Për më tepër, ajo parashikoi se afera do të ishte “interesante dhe befasuese” për shikuesit.

Ndërsa ajo u kërkua për detaje, Meredith mundi të përgjigjej vetëm: “E çmendur”. Duke kërkuar për fjalë të tjera për të përshkruar ribashkimin, Meredith mund të mendonte vetëm të thoshte: “Do të doja të thoja argëtim për ta përshkruar atë, por nuk e di nëse do ta përdorja fjalën ‘argëtim’ për ta përshkruar. Ishte shumë rraskapitëse.”

Kur u pyet nëse përvojat e përbashkëta të kastit i afrojnë apo largojnë më shumë, Meredith shpjegoi: “Unë mendoj se i bën të dyja. Ndonjëherë afrohesh më shumë dhe ndonjëherë mund të jetë shumë tjetërsuese, sepse secili po kalon gjërat e veta.” Ajo shtoi, “Ndjehem sikur është gjithmonë e egër – dhe më duket sikur dita që zgjohem dhe nuk është e egër, ka mbaruar”.

Real Housewives of Solt Lake City vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.