Meredith Marks premton 'Volatile and Wild' RHOSLC Sezoni 4

Klea

Meredith Marks mohon përhapjen e thashethemeve për bashkëshortin e Angie Katsanevas

Meredith Marks rrëmuja rreth “thashethemeve dhe neverisë” në Real Housewives të Solt Lake City është gdhendur përgjithmonë në trurin tim. Flokët e borës në SLC po sjellin lojën e tyre A këtë sezon, përfshirë të rinjtë. Meredith pati një përballje me Angie Katsanevas pasi Whitney Rose e paketoi në valixhen e saj dhe e solli (të paftuar) në Motelin Trixie.

Meredith kundër Angie ka arritur nivele ekstreme të neverisë. Ai përfshin pothuajse të gjithë kastin e RHOSLC, duke përfshirë Jen Shahun që ndodhet pas hekurave. Gjatë episodit të fundit, Monica Garcia dha një pasqyrë të thashethemeve “me burrin” që Meredith po i referohej. Monika pretendon se ka një thashetheme se Angie dhe burri i saj kanë një marrëveshje ku ai mund të dalë dhe të flejë me burra të tjerë. Ishte një moment i rënies së mikrofonit që, për fat të keq, e kemi parë shumë herë në Real Housewives. Tani, mbretëresha e akullit Meredith Marks po angazhohet në Twitter për situatën.

Meredith Marks e angazhuar plotësisht

Meredith pohoi në një postim në Twitter se ajo kurrë nuk bëri asnjë koment që përfshinte bashkëshortin e Angie. Vajza, po në lidhje me atë zhurmë të Palm Springs? “Unë mezi e njoh gruan! Nuk më intereson se me kë po fle burri i saj për sa kohë që është konsensuale”, thuhet në Twitter. Në fund të fundit, gjykimi i saj nuk është i gabuar, por Meredith e trazoi tenxheren me këtë situatë. Një fanse e pyeti nëse ajo kishte në plan të përballej me Monikën për nxitjen e saj në tenxhere dhe Meredith citoi shoqen e saj të vjetër Lisa Barlow. “Po filmime të rrotulluara.”

Ajo gjithashtu erdhi për përpjekjet e kolegut të saj për ta thirrur jashtë. “Vjen pas meje është e vetmja kardio që bëjnë disa nga këto gra lol,” Meredith postoi në Twitter. Dhe ajo më humbi shpejt përsëri me goditjen e ulët. Meredith vazhdoi të postonte në Twitter se ajo po largohej nga përhapja e thashethemeve. “Krijimi i një narrative për mua duke përhapur thashetheme është aq e mirë sezonin e kaluar… Jam e mërzitur”, shkroi ajo. Vërtet, unë jam i mrekulluar nga e gjithë drama e vogël RHOSLC, kështu që këto fjolla dëbore më mirë të vazhdojnë të vijnë.

Real Housewives of Solt Lake City transmetohet të martën në 9/8c në Bravo.