Meredith Marks bën thirrje për faull në tregimin e Jen Shah të Monica Garcia

Klea

Meredith Marks bën thirrje për faull në tregimin e Jen Shah të Monica Garcia

Jemi vetëm një episod në sezonin 4 të The Real Housewives of Salt Lake City, dhe tashmë na është dhënë shumë! Një vështrim rrëqethës në një telefonatë të ardhshme që do të shkatërronte tokën me Heather Gay; Mary Cosby u kthye si një “shoqe” me gjithë lavdinë e saj të çuditshme dhe tashmë duke i dërguar mesazhe tërbuara Lisa Barlow për markën e saj tekila që vret njerëz; dhe Meredith Marks grindje me Whitney Rose për komentet që Whitney bëri për vaskën e dashur të Meredith. Ne morëm gjithashtu dy gra të reja me kohë të plotë: ish shoqen, Angie Katsanevas dhe Monica Garciae cila tërhoqi gjithë vëmendjen tonë duke folur për lidhjen e saj me ish të burgosurin RHOSLC/aktual të burgut, Jen Shah.

Një nga historitë më tërheqëse të Monikës për përvojën e saj si ish-asistentja e Jen-it është arsyeja që ajo dha për të lënë duhanin. Monica tregoi se ishte befasuar nga Jen duke i ofruar asaj një mënyrë për të fituar më shumë të ardhura, kështu që ajo i kërkoi një miku të saj që punonte për Shërbimin Sekret për më shumë informacion rreth Jen. Thuhet se shoqja i tha Monikës të vraponte sepse Jen do të ishte në telashe të mëdha.

Boom, dy muaj më vonë Jen u arrestua dhe Monica tha se përfundimisht përfundoi duke qenë dëshmitare kundër Jen në gjyq. Nëse është e vërtetë, kjo mund të krijojë një material të lëngshëm ndërsa sezoni vazhdon. Megjithatë, të paktën një nga zonjat RHOSLC nuk po e blen plotësisht përrallën e Monikës.

Meredith ishte ‘optimiste e kujdesshme’ për bashkimin e Monikës në kastë

Us Weekly u takua me Meredith javën e kaluar për ta marrë atë për atë që kemi parë deri më tani. Kur u pyet për Monikën, ajo tha se fillimisht ishte shpresëdhënëse, sepse Monica dukej energjike dhe miqësore.

“Nuk e kisha takuar kurrë Monikën deri në ditën e topave të borës, dhe ajo doli me energji të lartë, duke dashur të argëtohej. Ajo padyshim sjell shumë energji dhe unë isha shumë optimist.”

Meredith ka disa dyshime për detajet e historisë së Shërbimit Sekret të Monikës

Megjithatë, nuk janë të gjitha topa bore dhe argëtim. Meredith tha se ajo ka disa rezerva për të besuar se shoqja e Monikës në Shërbimin Sekret e paralajmëroi atë për dënimin e afërt të Jen-it pasi qasja në atë informacion nuk është në të vërtetë në përshkrimin e punës së Shërbimeve Sekrete. Ata nuk janë FBI dhe zakonisht funksionojnë vetëm si siguri presidenciale, sipas Meredith. Një Google i shpejtë vërteton se teoria e saj është e gabuar, BTW.

“Gjëja e parë që më kaloi vërtet në kokë – dhe ndoshta më mungon diçka këtu – por gjëja e parë që më ra në mendje është se Shërbimi Sekret nuk është FBI, dhe me sa di unë, është thjesht sigurimit presidencial. Dhe nuk jam i sigurt se çfarë bëri Jen që ka të bëjë me sigurinë presidenciale. Pra, e gjithë gjëja thjesht më dukej e çuditshme dhe nuk më përshtatej, për të qenë plotësisht i sinqertë.”

Sezoni 4 i RHOSLC transmetohet të martën në mbrëmje në 9/8c në Bravo. A do të dalë Meredith nga banja e saj e përhershme me flluska për t’u angazhuar me Monikën për këtë? A mund të reale A është historia një nga “sekretet e errëta” të vetë Monikës?