Melissa Gorga and Kathy Wakile

Klea

Melissa Gorga zbulon se Kathy Wakile është fqinja e saj e re!

Melissa Gorga zbulon se Kathy Wakile është fqinja e saj e re!

Amvise të vërteta të Nju Xhersit yll Melissa Gorga ka treguar se kushëriri i saj i larguar, Kathy Wakile dhe burri Richard Wakile, ka bërë një lëvizje të guximshme duke blerë pronë pikërisht përballë shtëpisë së saj të sapondërtuar.

Melissa Gorga dhe Kathy Wakile

Gjatë një bisede të sinqertë në “Jeff Lewis Live” i SiriusXM, Melisa45 vjeç, zbuloi lugën e lagjes:

“Ajo dhe Richie sapo bleva pjesën në rrugën time, përballë meje, dhe ata po ndërtojnë një shtëpi diagonale nga unë përballë rrugës në rrugën time. Fjalë për fjalë.”

Melissa Gorga dhe Kathy Wakile

Zbulimi erdhi më pas e Melisës burri, Joe Gorga, e pikasi pronën ndërsa udhëtonte nëpër lagjen e tyre në New Jersey.

Sipas Melisa, Joe ishte i etur për të rrëmbyer pronën buzë liqenit, duke bërtitur: “Kjo u ngrit dje. Unë do të ofroj çmimin e plotë.” Megjithatë, duket Keti kishte një lidhje të mëparshme me pronarin e mëparshëm, pasi e kishte admiruar shtëpinë prej kohësh. Pavarësisht Joe’s ofertë me çmim të plotë, të Wakiles siguruar pronën para Gorgas mund të bëjnë lëvizjen e tyre.

Melissa Gorga dhe Kathy Wakile

Gorgas dhe Wakilesdikur e mbyllur për shkak të lidhjeve familjare, janë ndarë që kur u ndezën tensionet mes tyre Keti dhe Joe’s motra, Teresa Giudice, gjatë sezonit 7 të RHONJ. Keti58 vjeç, u largua nga shfaqja më pas, ndërsa përçarjet familjare vazhduan, duke u larguar Joe dhe Keti në mosmarrëveshje pavarësisht historisë së tyre të përbashkët.

Duke reflektuar mbi situatën, Melisa shprehu një ndjenjë shpresëdhënëse në lidhje me marrëdhëniet e tensionuara të Joe, duke theksuar se çështjet familjare tejkalojnë çdo dramë të realitetit televiziv.

Melissa Gorga dhe Kathy Wakile

“Kjo është ajo që dua për të dhe mendoj se thellë brenda vetes, edhe ai e dëshiron atë,” tha ajo. Melisa të theksuara Joe’s natyrën emocionale, duke nënvizuar dëshirën e tij për të ndrequr gardhet pavarësisht nga konfliktet e kaluara.

Për Melisa dhe Joe, zhvendosja e tyre në rezidencën e re me gjashtë dhoma gjumi, 5000 metra katrorë, simbolizon një fillim të ri larg vëmendjes së realitetit televiziv, por jo pa kujtimet e tij të dinamikave të pazgjidhura familjare. Ndërsa Gorgas nuk e kanë ndarë kohën e ekranit me Wakiles që nga viti 2016, grindjet e fundit në mediat sociale rindezën tensionet e vjetra në vitin 2021 kur u shkëmbyen fyerje në internet.

Teresa Giudice

Duke pranuar përçarjen, Melisa ka shprehur publikisht vullnetin e mirë ndaj Wakile familjes, duke theksuar dashurinë e saj për fëmijët e tyre. Ketinga ana e saj, ka zgjedhur të distancohet nga drama, duke zgjedhur të largohet nga “flluska” e realitetit televiziv dhe të fokusohet në rritjen personale përtej shkëlqimit të kamerës.

Melissa Gorga dhe Kathy Wakile

Ndërsa ndërtimi fillon Keti dhe Richie’s shtëpi e re vetëm disa metra larg, dinamika e lagjes premton të evoluojë, duke rritur mundësinë e ribashkimeve të papritura ose ngulitje të mëtejshme në sferat e tyre të veçanta.

Për tani, Melisa mbetet optimist për të ardhmen, me shpresë se lidhjet familjare do të mbizotërojnë mbi ankesat e kaluara, ndërsa jeta e tyre vazhdon të shpaloset përtej kamerave.