Melissa Gorga thotë se Joe 'reagoi tepër' në ndeshjen e mundjes Son

Klea

Melissa Gorga thotë se Joe ‘reagoi tepër’ në ndeshjen e mundjes Son

Më 9 janar u raportua gjerësisht Joe Gorga akuzoi arbitrin në ndeshjen e mundjes së djalit të tij. Ndërsa Gino Gorga ishte ngjitur në tapet, Joe me sa duket nuk mundi ta përballonte situatën dhe vendosi të largonte fizikisht frustrimet e tij.

Pritej, kjo shfaqje e pakënaqësisë nuk ishte një vështrim i mirë për Joe, dhe media u kap shpejt në histori. Një përfaqësues i Joe iu përgjigj mbulimit mediatik duke thënë se Joe ndjeu se thirrjet e arbitrit ishin shumë jashtë bazës dhe kundërshtari i Gino-s po e “keqtrajtonte”. Që atëherë, një dëshmitar okular ka ardhur në mbrojtje të yllit të Real Housewives of New Jersey.

Ata raportuan se kundërshtari i Xhino-s e përplasi dy herë në tapet dhe ia nxori gjuhën Joe, gjë që Joe e interpretoi si ‘f*ck you’. Megjithatë, ai është një gjimnazist, Xho. Ishte vetëm çështje kohe përpara Melissa Gorga trajtoi gjërat.

Mel dhe Joe shpjegojnë dhe mbrojnë veprimet e Joe

Në episodin e 11 janarit të podcast-it të Melissa-s, On Display via PodcastOne, Joe dhe Mel iu drejtuan ndeshjes së mundjes. “Ti e humbe qetësinë,” filloi Melissa, “Ju reaguat paksa”. Të dy pranuan se prisnin vetëm lajmin për të goditur TMZ dhe nuk vonoi shumë.

“Ka gjithmonë një prind që mërzitet me një gjyqtar,” tha Melissa. “Kjo ndodh në çdo takim.” Vërtetë, por shumica e prindërve kanë mirësjelljen të mos i afrohen referimit. Për më tepër, duam apo jo, figurat publike mbahen në një standard më të lartë se kushdo tjetër.

Melissa vazhdoi, “Një gjë që unë marr nga e gjithë kjo është se si Gino e trajtoi situatën … Ne i mbajmë fëmijët tanë në një standard shumë të lartë kur bëhet fjalë për pëlqimin, mënyrën se si ata i trajtojnë fëmijët e tjerë dhe si sillen dhe aftësinë e tyre sportive … Ju humbët i ftohtë [Joe]por Xhino jo.”

Më tej ajo pohoi se “lojë e pistë” ka ndodhur “tre [or] katër herë”, por Xhino e mbajti ende gjakftohtësinë.

Gorgas ndajnë krenarinë e tyre për Gino

Joe më tej pretendoi se historia po “po shtrembërohej. Njerëzit thonë se e kam ngarkuar tapetin… Aty paguhet një referim… nëse humbisni pesë telefonata… Dua të them, hajde.” Të dy mbrojtën më tej veprimet e Joe duke përsëritur se Joe nuk kishte shkuar pas fëmijës, por vetëm arbitrin. Mel tha gjithashtu se “Të gjithë po mërziteshin pak” nga thirrjet e arbitrit, ose mungesa e tyre.

Megjithatë, Joe e goditi kundërshtarin e Xhinos për nxjerrjen e gjuhës dhe përfshirjen në “sjellje josportive”. Melissa u përpoq ta ridrejtonte bisedën përsëri te gjyqtari, dhe Joe tha, “Ai është ai që shkaktoi problemin,” për mungesën e vullnetit të tij për të dëgjuar.

Në fund të fundit, Joe ishte i lumtur për ngjarjen sepse rezultoi në një moment lidhjeje mes tij dhe Gino. Pasi Joe duhej të largohej, Xhino e thirri dhe të dy patën një bisedë të qetë ku djali e siguroi babanë e tij se gjithçka ishte në rregull.

Mel dhe Joe pohuan gjithashtu se trajneri i skuadrës kundërshtare iu afrua Xhinos dhe i kërkoi falje.

Të dy do të kthehen në The Real Housewives of New Jersey për sezonin 14, premierë në Bravo më vonë këtë vit.