Melissa Gorga

Klea

Melissa Gorga tall pretendimin e Teresa Giudice për kontroll mbi fatin e saj 'RHONJ'!

Melissa Gorga tall pretendimin e Teresa Giudice për kontroll mbi fatin e saj 'RHONJ'!

Melissa Gorga nuk mund të mos qeshte Tereza Giudice pohimi i guximshëm se ajo kishte fuqinë për të përcaktuar të ardhmen e Gorgës Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit.

Teresa Giudice

Kur rifilluan xhirimet për sezonin 14 të Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit gushtin e kaluar, Melissa Gorga nuk mund të mos qeshte me vete. Pavarësisht se i tha troç nga kunata Teresa Giudice në ribashkimin e sezonit të 13-të që koha e saj në shfaqje kishte mbaruar — “Mezi pres që të mos të shikoj më fytyrën tënde pas sot. Ti po largohesh!” te dyja Gorga dhe Giudicesë bashku me pjesën tjetër të kastit, u ftuan përsëri.

Melissa Gorga

Duke reflektuar për kthimin e saj, Melisa ndarë me NJERËZIT, “E dini çfarë? Ishte kënaqësi të kthehesha. 'Çfarë kishte ndodhur?' O Zot, më falni, duhet ta bëj qesharake. Dua të them, çfarë bëni nëse nuk kënaqeni pak me të, apo jo?”

Melissa Gorga

I patrazuar nga Giudice's vërejtje të zjarrta, Gorga vendosi të ndalonte diskutimin Giudice në sezonin 14. Në premierën e sezonit, ajo madje nuk pranoi t'u përgjigjej pyetjeve të producentëve rreth Giudice.

“Thjesht nuk ka nevojë. Nuk kam nevojë të komentoj për të.” Gorga deklaruar. “Ajo anije ka lundruar, dhe unë jam mirë me të, familja ime është mirë me të—pra pse duhet të flas për të? Nuk ka absolutisht asgjë për të folur.”

Teresa Giudice

Ndërkohë, në eventin e parë të sezonit me të gjithë aktorët, Giudice dukej po aq i prirur për të ruajtur distancën, madje as nuk e pranonte Gorga. Nëse kjo shkëputje do të vazhdojë, mbetet për t'u parë. Në BravoCon 2023, Tereza la të kuptohet se do të kërkojë “shlyerje” këtë sezon.

Teresa Giudice

Megjithatë, Gorga mbetet i pashqetësuar, duke vënë në dukje me humor premtimin e përsëritur të shfajësimit nga të tjerët: “Gjithçka që vazhdoj të dëgjoj është se çdo sezon është si, “shfajësim!” Jo, mendoj se në fakt është krejtësisht e kundërta.”

Melissa Gorga

Melisai cili debutoi në RHONJ 13 vite më parë me të shoqin Joe dhe djalin e tyre të porsalindur Xhoi, reflektoi mbi rritjen e saj që nga momenti kur iu bashkua emisionit. “Njerëzit harrojnë, unë pata një të porsalindur kur u bashkua për herë të parë në shfaqje,” kujton ajo. “Unë isha një nënë e re, duke rritur këto tre foshnja të vogla dhe duke u përpjekur të lundroja këtë situatë intensive me vjehrrit e mi para gjithë botës. Ishte shumë! Unë me të vërtetë kalova nëpër pyll. Dhe duke e parë atë tani, jam krenar që kam qenë në gjendje të lundroj në këto ujëra shkëmborë që m'u prezantuan duke i qëndruar ende besnike vetes. Unë jam shumë më i fortë se sa kam menduar ndonjëherë se jam. Dhe unë jam bërë një person vërtet me vetëbesim, ku jo vetëm që kam qëndrimin 'nuk e di se çfarë', por gjithashtu e besoj vërtet”.

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit transmetohet të dielave, në orën 20:00 ET, në Bravo.