Melissa Gorga QËNDOJ komentet 'të sëmura' të Teresa Giudice për prindërit e vonuar

Klea

Melissa Gorga QËNDOJ komentet 'të sëmura' të Teresa Giudice për prindërit e vonuar

Melissa Gorga QËNDOJ komentet 'të sëmura' të Teresa Giudice për prindërit e vonuar

Melissa Gorga ka përplasur kunatën e saj, Teresa Giudicepër pretendimin se prindërit e saj të ndjerë i kanë dhënë shenja se ajo është në “rrugën e duhur” duke ndërprerë komunikimin me vëllain e saj, Joe Gorga.

“Kjo është një deklaratë e sëmurë që ajo ka bërë. Kjo është një deklaratë e sëmurë.” Melisa i tha Shtesë. “Ajo që po them është, ju madje dëshironi t'ia hiqni atë (Joe)? E bëni atë të ndiejë se nuk po i miratojnë veprimet e tij? Është një aspekt kontrolli.”

Melissa Gorga

Melisa theksoi se Giudice, 52 vjeç, nuk e kontrollon atë apo familjen e saj. “Ajo mund ta përballojë dramën. Ti mund të jesh mbretëresha e shfaqjes tënde, por nuk je mbretëresha ime, jeta ime, shtëpia ime apo familja ime, dhe kaq. Por ajo nuk e pëlqen këtë, dhe kështu do të jetë gjithmonë,” pohoi ajo.

“Ju mund ta mbani dramën. Ju mund të mbani mbretëreshën e toksicitetit. Kjo është mbi ju. Por unë nuk dua të jem mbretëresha e toksicitetit. Jam i lumtur me atë që kam dhe jetoj një jetë të lumtur.” Melisa vazhdoi.

Teresa Giudice

Joe49-vjeçari shtoi se ai synon “të marrë rrugën e duhur dhe të mos bëjë asgjë” sepse Giudice është ende familje. Megjithatë, Melissa, 45, përsëriti se “kanë ndodhur disa gjëra nga të cilat është vërtet e vështirë të ktheheni”, duke e bërë atë t'i japë fund marrëdhënies.

“Për momentin, askush nuk është në bisedime me askënd për shkak të gjërave që kanë ndodhur,” tha ajo. “Për të ardhur pas martesës sime, për disa arsye, ajo nuk ka qenë kurrë e lumtur për ne. Ajo kurrë nuk ka dashur të na mbështesë.”

Melissa Gorga

Tereza Giudice's koment për prindërit e saj, Giacinto Gorga dhe Antonia Gorganë thelb tregonte se prindërit i thanë nga varri se ajo duhet të qëndronte e larguar nga vëllai i saj.

“Unë shoh prindërit e mi tani rreth meje gjatë gjithë kohës – veçanërisht atë që po ndodh në jetën time familjare. Dhe po marr vërtetimin se jam në rrugën e duhur.” Tereza tha për të “Bushtër Namaste” podcast në tetor 2023.

Teresa Giudice

Gorgas dhe Giudice kanë pasur një marrëdhënie të tensionuar prej vitesh, por situata u përshkallëzua më pas Tereza dhe burri i saj, Luis Ruelasi akuzuar Melisa të mashtrimit Joe gjatë finales shpërthyese të sezonit 13 të RHONJ në vitin 2023. Melisae cila i mohoi me forcë akuzat dhe familja e saj përfundoi duke anashkaluar Tereza dhe Luis' Dasma e gushtit 2022.

Ndërkohë që kanë filmuar disa skena grupore së bashku në këtë sezon të RHONJtë dyja Melisa dhe Tereza kanë bërë të qartë se nuk kanë më një lidhje.