Melissa Gorga pretendon se "Të gjithë janë më të lumtur" mes ndarjes familjare me Teresa Giudice

Klea

Melissa Gorga pretendon se “Të gjithë janë më të lumtur” mes ndarjes familjare me Teresa Giudice

Melissa Gorga po thotë edhe një herë se sa e lumtur është jeta mes Epokës së Trajtimit të Heshtur me Teresa Giudice. Dhe ja çfarë, pavarësisht se në cilën anë jeni, Tre dhe Melissa duke thënë vazhdimisht se sa të shkëlqyera janë gjërat ndërsa nuk flisni, po bëhet rraskapitëse.

E KAPIM, zonja. Sezoni 14 i Real Housewives of New Jersey po vjen i nxehtë dhe sipas të gjithave, do të jetë Team Gorga vs Team Giudice dhe wow, a nuk e kemi parë këtë që nga sezoni 2? Në anën e mirë, argumentet e vogla duhet të zvogëlohen sepse vetëm pak njerëz po flasin në të vërtetë. Mel foli për këtë (përsëri) në një episod të shfaqjes së saj Podcast One, On Display me Melissa Gorga.

Ende nuk ka darka familjare…

Melissa po bënte një bisedë me Denise Richards, e cila kishte veshur rrobat e saj siç duhet dhe ishte në gjendje të bënte fjalë të ligjshme me gojën e saj. Dhe ishte dita me fat e Denisit, sepse ajo dëgjoi gjithçka për luftën që nuk do të përfundojë kurrë në RHONJ.

Sipas Melit, ajo nuk ka turp që të mos flasë me Terezën. Ky nuk është tamam lajm i fundit, por ik. Denisi tha: “Ju jeni në një vend shumë të vështirë… dhe unë ju jap shumë merita sepse mund ta imagjinoj se duhet të jetë jashtëzakonisht e vështirë për ju dhe burrin tuaj.” Më lejoni t’i kujtoj klasës se nëse diçka është “aq e vështirë” për secilën prej zonjave që vuan nga grindjet familjare, ato mund të “lënë nga shfaqja”.

“Gjërat familjare, oh zot, janë shumë të vështira,” shtoi Denise. “Është padyshim një slitë me rul, lart e poshtë,” u përgjigj Melissa. “Dhe ne jemi gati të transmetojmë sërish në pranverë, diku këtë pranverë. Dhe është shumë, shumë ndryshe… ne as nuk flasim me njëri-tjetrin.”

“Ka pothuajse zero [communication]”, vazhdoi ajo. “Është një sezon shumë, shumë i ndryshëm.” Vërtet? A është vërtet kaq ndryshe që Gorgas dhe Tereza po grindeshin? Teresa gjithashtu nuk po flet me Joe Gorga. Denisi ofroi, “ndoshta një ditë, ju djema do të arrini në një vend [of understanding.]”

Pavarësisht mungesës së kontaktit, Melissa është në rregull me të. “Mendoj se na u desh një kohë për të arritur në atë pikë, për të kuptuar se kjo mund të jetë ajo që është dhe ne duhet ta pranojmë atë. Mendoj se më në fund të gjithë po marrin frymë, ne në fakt jemi të gjithë – duke përfshirë edhe anën tjetër – të gjithë janë më të lumtur siç është tani,” ndau ajo.

Real Housewives of New Jersey Sezoni 14: The Sounds of Silence do të rikthehet në Bravo në pranverën e vitit 2024.