Melissa Gorga "Nuk mund të ndalonte së qari" ndërsa Antonia shkon në kolegj

Klea

Melissa Gorga “Nuk mund të ndalonte së qari” ndërsa Antonia shkon në kolegj

Me gjithë dramën mes vëllezërve dhe motrave Gorga, fansat e Real Housewives të Nju Xhersit mund të humbin gjurmët e fëmijëve të tyre dhe se sa janë rritur të gjithë në kamera. Plaku i kushërinjve Gorga dhe Giudice po ndjekin kolegj.

Dhe gjatë premierës së sezonit të RHONJ, Joe Gorga dhe Melissa Gorga filluan të ndjenin të gjitha ndjenjat në lidhje me largimin e vajzës së tyre në kolegj. Pronari i butikut Envy u filmua duke u përpjekur të ndihmonte Antonia Gorga rendit rrobat e saj për lëvizje.

Historia do të “jehonë me shumë nëna”

Melissa ka dhënë një intervistë ekskluzive për People për kapitullin e ri të vajzës së saj 18-vjeçare.

“Dhe kur e pashë të largohej, u emocionova shumë. E di që do të ketë jehonë me shumë nëna atje që do të largojnë fëmijët e tyre ose fëmijët e tyre sapo u larguan”, zbuloi këngëtarja On Display.

“Është e vështirë. Është kaq e hidhur sepse je shumë i emocionuar për ta. Dhe pastaj je gjithashtu thjesht…nuk mund të ndalosh së qari,” shtoi Melissa.

Një prind e di përzierjen e emocioneve midis krenarisë për të parë suksesin e fëmijës së tyre dhe trishtimit të lënies së tij të shkojë.

“Ajo nuk mendoi se do t'i pëlqente hapësira e saj e jetesës dhe dushet dhe e gjithë situata e shokut të dhomës, të gjitha këto,” shpjegoi Melissa. “Ajo dukej shumë e dyshimtë dhe unë thashë, 'Oh zot, ajo do të kthehet. Ajo do të kthehet pas një muaji. Unë e di atë.”

Në episodin premierë të sezonit 14, Melissa i bleu Antonias një palë “këpucë dushi” për ta ndihmuar vajzën e saj të asimilohej në banjën e përbashkët. Megjithatë, fëmija më i madh i Gorgës është përshtatur mirë me hapësirën e saj të re, por të zvogëluar të jetesës.

“Ajo po jeton ëndrrën në Delaware,” vuri në ujë nëna e tre fëmijëve. “Ajo e do atë. Ajo absolutisht e do atë. Ajo sapo hyri në shoqërinë në të cilën donte të futej, kështu që është e lumtur.”

Kapni Real Housewives of New Jersey të dielave në 8/7c në Bravo.