Melissa Gorga

Klea

Melissa Gorga nuk ka kontaktuar me Milania Giudice pasi ajo përplasi makinën e saj

Melissa Gorga nuk ka kontaktuar me Milania Giudice pasi ajo përplasi makinën e saj

Tensionet në Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit po ngjiten në lartësi të reja. Melissa Gorga Së fundmi zbuloi se nuk ka në plan të kontaktojë me mbesën e saj, Milania Giudicenë vijim e Milanisë aksident automobilistik. Pavarësisht marrëdhënies së tyre të prishur, Melisa shprehu lehtësimin që Milania nuk u plagos.

“Jam shumë i lumtur që ajo është mirë,” Melisa tha Shtesë. Megjithatë, ajo e bëri të qartë se disa ngjarje kanë krijuar përçarje që janë të vështira për t'u ndrequr. “Për momentin, askush nuk është në bisedime me askënd për shkak të gjërave që kanë ndodhur,” tha ajo. “Kanë ndodhur disa gjëra nga të cilat është vërtet e vështirë të ktheheni,” shtoi ajo, duke shpjeguar ndarjen e vazhdueshme të familjes.

Milania Giudice

Sherri mes Melisa dhe Teresa Giudicesë bashku me Joe Gorga, u përshkallëzua pas ribashkimit të sezonit 13, ku ata u zotuan se nuk do të angazhoheshin më me njëri-tjetrin. Ky rezultat është bartur në sezonin 14, i cili ende shfaq të dyja familjet. Megjithatë, ata nuk ndërvepruan gjatë xhirimeve, duke bërë që anëtarët e tjerë të kastit të ndiheshin sikur ishin pjesë e dy shfaqjeve të veçanta.

Veren e kaluar, Melisa dhe Joe Gorga anashkaluar te Terezes dasma me Luis Ruelas, pas një sezoni të trazuar. Joe Gorga shprehu dhimbjen e tij për mosmarrëveshjen familjare. “Jam i tronditur nga mënyra se si më trajtojnë familja ime, gjaku im,” tha ai në vitin 2023. “Kjo është ajo që më vret. Çdo ditë duhet të jetosh një jetë të tillë.”

Melissa Gorga

Pavarësisht situatës jokonvencionale të xhirimeve këtë vit, Melisa beson se kasti ia doli ta bëjë atë të funksionojë. “Ne e kemi kaluar këtë shumë mirë, mendoj, këtë sezon,” tha ajo. “Ne po bëjmë atë që mundemi si ekip. Fatkeqësisht, është një grup, dhe është një ekip, dhe duhet të jesh një lloj lojtari skuadre për të qenë në ekip.”

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit vazhdon të dielave në orën 8/7c.